Za prijetno bivanje v hotelu

Storitve

uHotel v Ljubljani ponuja parkiranje v podzemni garaži s 120 parkirnimi mesti. Cena parkiranja je trenutno 19 € na vozilo na noč. Rezervacije niso mogoče. Stroški parkiranja se lahko dodajo hotelskemu računu. Po želji vozilo gostom parkira hotelsko osebje. 

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

uHotel ponuja prevoze z ter na letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU). Vožnja v eno smer traja približno 30 minut. Prevoze izvaja naš partner Taxi društvo Ljubljana. Storitev lahko rezervirate preko našega hotela in izberete možnost, da se stroški prevoza dodajo hotelskemu računu.

Za rezervacijo prevoza preko hotela nam pišite na elektronski naslov oddelka individualnih rezervacij (uhotel@uhcollection.si) in nam sporočite sledeče informacije:

 • številka leta,
 • datum prihoda / odhoda,
 • čas prihoda / odhoda,
 • število oseb in
 • ime, ki naj bo napisano na tablici, s katero vas bo pričakal voznik.

Za prevoz iz hotela do letališča bo primeren čas odhoda predlagalo naše osebje.

Cene:
Enosmerni prevoz za do 3 osebe: 39 eur
Enosmerni prevoz za do 7 oseb: 55 eur

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Gostje uHotela si lahko ljubljanske znamenitosti ogledajo tudi na legendarnem poniju. Izposoja koles je na voljo na recepciji. Cena izposoje je 12 € na dan ali 4 € za dve uri.

V Ljubljani in drugod po Sloveniji je veliko znamenitosti, krajev in programov, ki še dodatno izboljšajo doživetje gostov.

Več informacij o izletih in ogledih, ki so na voljo, najdete na spletnih straneh naših partnerjev.

 • KOMPAS Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.

 • ROUNDABOUT TRAVEL Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.

 • SLOVENIA 4 SEASONS ponuja avanturistične izlete in izlete s poudarkom na naravnih znamenitostih. Na voljo so individualni izleti in izleti, ki si jih delite z drugimi gosti.

Priporočamo vam, da izlete rezervirate s pomočjo našega osebja – pred prihodom se lahko obrnete na naš oddelek individualnih rezervacij (uhotel@uhcollection.si), med bivanjem v hotelu pa na osebje naše recepcije. Če vas zanima točno določen izlet, povejte ime izleta, datum, ko bi se izleta radi udeležili, in število oseb, za katere potrebujete rezervacijo. Hotelsko osebje bo storitev potrdilo, ko se boste dogovorili o vseh podrobnostih. Če storitev rezervirate prek hotela, se stroški izleta lahko dodajo hotelskemu računu.

Gostje uHotela lahko brezplačno uporabljajo bazen in savne v wellness centru, ki je v 9. nadstropju. Proti doplačilu je na voljo tudi vrsta masažnih in lepotnih tretmajev. Poglejte si cenik storitev

Za zagotavljanje maksimalnega udobja vseh obiskovalcev je za uporabo wellness centra (bazena, savn ali masažnih tretmajev) potrebna rezervacija – na recepciji, na telefonski številki +386 30 388 388 in +386 1 308 17 02 ali prek elektronskega naslova sense@sense.si. Največje dovoljeno število oseb v Wellnessu je 16. Gostje lahko storitve koristijo 2 uri.

Odpiralni čas
Med tednom: 9.00–21.00
Vikendi in prazniki: 9.00–21.00

Pozabite na vsakodnevni stres in si naberite novih moči med vadbo v fitnesu, ki je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nahaja se v medetaži, hotelski gostje pa ga lahko uporabljajo brezplačno. Na voljo so tekalne steze, sobna kolesa, proste uteži, kettlebell uteži, blazine itd. 

Za naše goste smo uredili tudi poslovni center, ki je poleg recepcije, na voljo pa so računalniki, tiskalnik in fotokopirni stroj. 
 

Muce in kužki, težki do 10 kg, so v hotelu dobrodošli, prosimo vas le, da nam njihov prihod napoveste. Za bivanje drugih domačih živali prošnjo naslovite na hotel po elektronski pošti (uhotel@uhcollection.si). Živali v sobi ne smete puščati brez nadzora, lahko se namreč zgodi, da mora v sobo vstopiti hotelsko osebje. Za živali je treba plačati enkratno doplačilo za čiščenje (na bivanje na sobo), in sicer 30 €.

Da se boste tako vi kot vaš ljubljenček pri nas dobro počutili, vas prosimo, da upoštevate naslednje: 

 • V notranjosti hotela, zunaj hotelske sobe, je živali treba imeti na povodcu. Zadrževanje v recepciji omejite na čim krajši čas. 
 • V hotelsko restavracijo živalim vstop ni dovoljen. 
 • V sobi je dovoljeno imeti le dve živali hkrati. 
 • Živali ni dovoljeno v sobi puščati samih, saj lahko med vašo odsotnostjo povzročijo škodo. 
 • Za škodo, ki jo na hotelski lastnini povzročijo hišni ljubljenčki, je odgovoren lastnik. 
 • Zaradi varnosti našega osebja vas prosimo, da recepcijo obvestite, kdaj živali ne bo v sobi, da jo lahko očistimo. 
 • Prosimo vas, da čim bolj omejite hrup, ki bi motil druge goste, na primer lajanje ali mijavkanje. 

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki. 

Hotel ponuja tudi storitve pranja in likanja. Hotelske vrečke za perilo pustite v sobi skupaj z izpolnjenim obrazcem.

Niste našli potrebnih informacij? Poglejte si še našo stran s pogostimi vprašanji