Paketi za družine in poslovne goste

ZA VSE SPODNJE PAKETE LAHKO UNOVČITE TURISTIČNE BONE.

Za res dober izkoristek denarja med bivanjem v Ljubljani je štirizvezdični uHotel poskrbel s pestrim izborom posebnih ponudb. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim željam pa najsi boste v Ljubljani poslovno ali na oddihu. 

SHOPPING PAKET

Ste eden izmed tistih, ki gre na dopustu tudi rad v shopping? Rezervirajte nočitev v hotelu in prejmite darilne bone za brezskrbno nakupovanje!

Wellness paket

Privoščite si sproščujoč oddih v slovenski prestolnici. Ob rezervaciji wellness paketa vam podarimo tajsko masažo z aromatičnimi olji za 2 osebi, dobrodošlico s penino in prost vstop v bazen in savne.

Zmajčkov družinski paket

Preživite aktiven družinski oddih v srcu mesta Ljubljane. Popeljite se s kolesom po Ljubljanskih ulicah do Tivolija in nazaj do starega mestnega jedra. Popeljite se z ladjico po Ljubljanici in si oglejte prelepe brežine bele Ljubljane. Ljubljana ponuja različna aktivna doživetja! Ob rezervaciji vam hotel podarja celodnevni najem koles za vso družino ter vožnjo z ladjico po Ljubljanici.

Ljubljana ljubljena

Razvajajte se v stilu in preživite romantičen pobeg v srcu mesta Ljubljana. V uHotelu bomo poskrbeli za nepozabno doživetje in vam ob tej priložnosti podarjamo »Romantična vožnja z ladjico« za 2 osebi.

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Za namestitev izberite uHotel v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

Posebna ponudba za družine

Preživite nekaj zabavnih uric s svojo družino, spoznajte skrivnosti Ljubljane, odkrijte neznano, doživite prijetno presenečenje ali dva in se pri tem nepozabno zabavajte!        

Uživajte v igri Unlock Ljubljana, »sobi pobega« na prostem v središču Ljubljane, ki vključuje različne zgodovinske, zemljepisne, matematične, logične in jezikovne elemente. Med 60-minutno pustolovščino v starem mestnem jedru boste s pomočjo raznovrstnih ugank in nalog spoznali ljubljansko arhitekturo in zgodovino.

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in dobite 20% popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenke prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si oddih v Ljubljani ob koncu tedna z namestitvijo v uHotelu v središču mesta. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 10 % popusta na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom.

Pet friendly hotel Ljubljana

Ljubljenčki dobrodošli

V uHotelu se vse dogajanje vrti okoli vas in vašega hišnega ljubljenčka. Razvajajte se skupaj s svojim najboljšim prijateljem in odkrivajte Ljubljano.