Paketi za družine in poslovne goste

Posebne ponudbe

Za res dober izkoristek denarja med bivanjem v Ljubljani je štirizvezdični uHotel poskrbel s pestrim izborom posebnih ponudb. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim željam pa najsi boste v Ljubljani poslovno ali na oddihu. 

A plate of food

Kulinarični paket

Rezervirajte dvodnevno namestitev v uHotelu v Ljubljani in se prepustite uživanju v nepozabni kulinarični izkušnji! Prejeli boste dobroimetje v vrednosti 50 €, ki ga lahko koristite v hotelskih gostinskih lokalih. Uživajte v naših kulinaričnih dobrotah in se podružite z domačini. 

Business Executive Queen at Grand Hotel Union in Ljubljana

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Za namestitev izberite uHotel v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

Men at the airport

Prevoz z letališča

Boste med obiskom Ljubljane stanovali v uHotelu? Ne delajte si skrbi glede prevoza z Letališča Ljubljana – za prevoz bomo poskrbeli mi! 

Executive Triple at Grand Hotel Union in Ljubljana

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si oddih v Ljubljani ob koncu tedna z namestitvijo v uHotelu v središču mesta. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 10 % popusta na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom.

A couple in Ljubljana

Posebna ponudba za družine

Preživite nekaj zabavnih uric s svojo družino, spoznajte skrivnosti Ljubljane, odkrijte neznano, doživite prijetno presenečenje ali dva in se pri tem nepozabno zabavajte!        

Uživajte v igri Unlock Ljubljana, »sobi pobega« na prostem v središču Ljubljane, ki vključuje različne zgodovinske, zemljepisne, matematične, logične in jezikovne elemente. Med 60-minutno pustolovščino v starem mestnem jedru boste s pomočjo raznovrstnih ugank in nalog spoznali ljubljansko arhitekturo in zgodovino.

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in dobite 20% popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenke prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25% na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

PAKET ZA TEKAČE

Čaka vas odlična izkušnja v središču mesta – bivate lahko le nekaj metrov stran od štartne črte Ljubljanskega maratona!

Udeležite se največjega slovenskega tekaškega dogodka – Ljubljanskega maratona, ki je zahvaljujoč izjemno privlačni tekaški trasi po mestnih ulicah zelo priljubljen med slovenskimi in tujimi tekači. Z našim posebnim paketom, ki je na voljo le v času maratona, boste bivali v samem središču mesta.

Ne zamudite edinstvene priložnosti in rezervirajte naš paket za tekače.