Paketi za družine in poslovne goste

ZA VSE SPODNJE PAKETE LAHKO UNOVČITE TURISTIČNE BONE.

Za res dober izkoristek denarja med bivanjem v Ljubljani je štirizvezdični uHotel poskrbel s pestrim izborom posebnih ponudb. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim željam pa najsi boste v Ljubljani poslovno ali na oddihu. 

Družinski paket v Ljubljani

Preživite krajši družinski oddih v uHotelu v Ljubljani. S tradicijo bogat hotel vas vabi v samo osrčje Ljubljane, kjer ne manjka zanimivih aktivnosti za majhne in velike. Odličen zajtrk, udobna Junior suita in čudovit pogled na Ljubljano. Otroke razveselimo s presenečenjem!

Shopping paket

Unovčite turistični bon in prejmite darilne bone Desetak v vrednosti 100 EUR, ki jih lahko unovčite v 5 nakupovalnih središčih. 

Wellness paket

Privoščite si sproščujoč oddih v slovenski prestolnici. Ob rezervaciji wellness paketa vam podarimo tajsko masažo z aromatičnimi olji za 2 osebi, dobrodošlico s penino in prost vstop v bazen in savne.

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Za namestitev izberite uHotel v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in dobite 25% popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 30 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si oddih v Ljubljani ob koncu tedna z namestitvijo v uHotelu v središču mesta. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 15 % popusta na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom.

Pet friendly hotel Ljubljana

Ljubljenčki dobrodošli

V uHotelu se vse dogajanje vrti okoli vas in vašega hišnega ljubljenčka. Razvajajte se skupaj s svojim najboljšim prijateljem in odkrivajte Ljubljano.