Moderen dizajn in priročnost v enem

Naša zgodba

uHotel se nahaja tik ob znamenitem Grand hotelu Union. Ta lokacija ni naključna, saj sta oba del skupine Union hoteli. Leta 1979 je Grand hotel Union, zgrajen v secesijskem slogu, pridobil dodatno zgradbo, ki je pozneje postala Grand hotel Union Business, danes pa ima ta hotel s štirimi zvezdicami nov koncept in novo ime – uHotel, kjer se vse vrti okoli gostov. 
 

uHotel in Grand hotel Union skupaj ponujata največji hotelski konferenčni center v Ljubljani, varovano parkirno hišo s 120 parkirnimi mesti in tri kulinarične možnosti za sladokusce, ki želijo razvajati brbončice in se obenem družiti z domačini – Restavracijo Union, Kavarno Union in Lobby bar
Gostje, ki iščejo mir in sprostitev, bodo oboje našli v našem wellness centru z bazenom, masažnimi tretmaji, savnami in teraso s pogledom na Ljubljano. Poudarek v ponudbi uHotela je gostom omogočiti dobro počutje in sprostitev ter jim obenem ponuditi nepozabno doživetje v samem središču mesta. 

360 Virtual Tour

360-stopinjski virtualni ogled

RAZIŠČITE NOTRANJOST UHotela UNION

Ker vemo, da je prvi vtis zelo pomemben, vas vabimo, da doživite vsako podrobnost vsakega kotička, pokrajino in priložnosti, ki jih ponuja naš hotel.