Moderen dizajn in priročnost v enem

Naša zgodba

uHotel se nahaja tik ob znamenitem Grand hotelu Union. Ta lokacija ni naključna, saj sta oba del skupine Union hoteli. Leta 1979 je Grand hotel Union, zgrajen v secesijskem slogu, pridobil dodatno zgradbo, ki je pozneje postala Grand hotel Union Business, danes pa ima ta hotel s štirimi zvezdicami nov koncept in novo ime – uHotel, kjer se vse vrti okoli gostov. 
 

uHotel in Grand hotel Union skupaj ponujata največji hotelski konferenčni center v Ljubljani, varovano parkirno hišo s 120 parkirnimi mesti in tri kulinarične možnosti za sladokusce, ki želijo razvajati brbončice in se obenem družiti z domačini – Restavracijo Union, Kavarno Union in Lobby bar
Gostje, ki iščejo mir in sprostitev, bodo oboje našli v našem wellness centru z bazenom, masažnimi tretmaji, savnami in teraso s pogledom na Ljubljano. Poudarek v ponudbi uHotela je gostom omogočiti dobro počutje in sprostitev ter jim obenem ponuditi nepozabno doživetje v samem središču mesta. 

360 Virtual Tour

360-stopinjski virtualni ogled

RAZIŠČITE NOTRANJOST UHOTELA

Ker vemo, da je prvi vtis zelo pomemben, vas vabimo, da si ogledate vsak kotiček našega hotela in vse, kar hotel ponuja.