Topel in eleganten ambient za sproščujoče hotelsko bivanje

Namestitev

Namestitev v uHotelu je prilagojena potrebam poslovnih gostov in družin, ki želijo med obiskom Ljubljane stanovati v središču mesta. Na voljo so moderne dvoposteljne sobe in prostorne suite za tiste goste, ki potrebujejo dodatno sobo za otroke, hišne ljubljenčke ali poslovna srečanja. Nekatere sobe imajo balkon z razgledom na Ljubljanski grad, ki je še posebej impresiven ponoči, ko je osvetljen.

 Executive Queen Room at UHotel in Ljubljana

Executive soba s francosko posteljo

Soba

Elegantne linije executive sob s francosko posteljo v uHotelu v središču Ljubljane se lepo dopolnjujejo s toplimi barvnimi odtenki, ki poskrbijo za sproščujoč, miren ambient. Svetle in prostorne sobe so opremljene s francoskim ležiščem, udobnim delovnim prostorom z ergonomskim stolom in mizo, kuhalnikom za kavo ali čaj, LCD-televizorjem in brezplačno internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 108,80 € NA NOČ
Studio Double Room at uHotel in Ljubljana

Studio z zakonskim ležiščem

Soba

Studio sobe v uHotelu v središču Ljubljane so prostorne dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema in posebnim naslonjačem, ki kar kliče po sproščanju. Moderen dekor zagotavlja prijetno bivanje, oprema pa vključuje velik delovni prostor z ergonomskim stolom in mizo, kuhalnik za kavo ali čaj, LCD-televizor in brezplačno internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 115,20 € NA NOČ
Studio Double PLUS Room with Castle View at uHotel in Ljubljana

Studio plus s pogledom na grad

Soba

Čiste in enostavne linije studio plus sob s pogledom na grad niso glavna zvezda prostora – ta vloga pripada čudovitemu razgledu na Ljubljanski grad, ki kar kliče po temu, da si ga z drugimi ljubljanskimi znamenitosti vred ogledamo od blizu. Sobe so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, posebnim masažnim stolom, udobnim delovnim prostorom, kuhalnikom za kavo ali čaj, LCD-televizorjem in brezplačno internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 124,20 € NA NOČ
Executive One Bedroom Suite at uHotel in Ljubljana

Executive

Suita

Executive suite uHotela v izmeri 74 m² nimajo samo enega balkona, ampak kar dva, s katerih je prekrasen razgled na mestno središče Ljubljane. Nahajajo se med 1. in 5. nadstropjem in imajo ločen dnevni prostor z mizo, ki ga lahko poslovni gostje uporabljajo za sestanke in druge poslovne obveznosti. V suitah je na voljo tudi kuhalnik za kavo ali čaj, LCD-televizor z mednarodnimi programi in brezplačna internetna povezava. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 204,00 € NA NOČ
Premier One Bedroom Suite in uHotel in Ljubljana

Premier

Suita

Gostje, ki se odločijo za bivanje v premier suiti v 6. nadstropju uHotela, bodo med drugim uživali v čudovitem razgledu na mesto. Suita ponuja veliko kopalnico z masažno kadjo in tuš kabino. Poslovni gostje se bodo razveselili tudi ločenega dnevnega prostora s kotičkom za poslovna srečanja, delovno mizo in udobno sedežno garnituro. Na voljo je še kuhalnik za kavo ali čaj, visokokakovostno ozvočenje, LCD-televizor z mednarodnimi programi in brezplačna internetna povezava. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 221,00 € NA NOČ
Junior Suite at uHotel Union in Ljubljana

Junior

Suita

Junior suite uHotela s pogledom na ljubljanske ulice so sestavljene iz spalnice z zakonsko posteljo in delno ločene kotne sobe z raztegljivim kavčem – kot takšne so odlična izbira za mlade družine, ki iščejo namestitev v središču Ljubljane. Čiste linije modernega dekorja in elementi iz lesa poskrbijo, da se tu vsak gost počuti kot doma. Na voljo je tudi kuhalnik za kavo ali čaj, LCD-televizor z mednarodnimi programi in brezplačna internetna povezava. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 178,50 € NA NOČ