Topel in eleganten ambient za sproščujoče hotelsko bivanje

Namestitev

Namestitev v uHotelu je prilagojena potrebam poslovnih gostov in družin, ki želijo med obiskom Ljubljane stanovati v središču mesta. Na voljo so moderne dvoposteljne sobe in prostorne suite za tiste goste, ki potrebujejo dodatno sobo za otroke, hišne ljubljenčke ali poslovna srečanja. Nekatere sobe imajo balkon z razgledom na Ljubljanski grad, ki je še posebej impresiven ponoči, ko je osvetljen.

Executive soba s francosko posteljo

Elegantne linije executive sob s francosko posteljo v uHotelu v središču Ljubljane se lepo dopolnjujejo s toplimi barvnimi odtenki, ki poskrbijo za sproščujoč, miren ambient. Svetle in prostorne sobe so opremljene s francoskim ležiščem, udobnim delovnim prostorom z ergonomskim stolom in mizo, LCD-televizorjem in brezplačno internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 82,40 € NA NOČ

Executive soba

Executive dvoposteljne sobe so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, prostornim delovnim kotičkom, brezplačnim internetom in televizorjem s kabelskimi programi. Svetle in zračne sobe gostom zagotavljajo popolno udobje. Nekatere sobe v višjih nadstropjih z balkonom ponujajo tudi čudovite razglede proti Alpam ali Ljubljanskemu gradu.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 86,40 € NA NOČ

Studio soba

Studio sobe v uHotelu v središču Ljubljane so prostorne dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema in posebnim naslonjačem, ki kar kliče po sproščanju. Moderen dekor zagotavlja prijetno bivanje, oprema pa vključuje velik delovni prostor z ergonomskim stolom in mizo, LCD-televizor in brezplačno internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 94,40 € NA NOČ

Studio s pogledom na grad

Čiste in enostavne linije studio sob s pogledom na grad niso glavna zvezda prostora – ta vloga pripada čudovitemu razgledu na Ljubljanski grad, ki kar kliče po temu, da si ga z drugimi ljubljanskimi znamenitosti vred ogledamo od blizu. Sobe so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, posebnim masažnim stolom, udobnim delovnim prostorom, LCD-televizorjem in brezplačno internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 102,40 € NA NOČ

Casual suita

Casual suite uHotela v velikosti kar 48 m2 ali več so odlična izbira za goste, ki iščejo prostornejšo hotelsko namestitev. Elegantne suite so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema francoskima ležiščema, na voljo pa je tudi ločen dnevni prostor z raztegljivim kavčem in prostorno delovno mizo za popolno udobje hotelskega bivanja.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 168,00 € NA NOČ

Executive suita

Executive suite uHotela v izmeri 74 m² nimajo samo enega balkona, ampak kar dva, s katerih je prekrasen razgled na mestno središče Ljubljane. Nahajajo se med 1. in 6. nadstropjem in imajo ločen dnevni prostor z mizo, ki ga lahko poslovni gostje uporabljajo za sestanke in druge poslovne obveznosti. V suitah je LCD-televizor z mednarodnimi programi in brezplačna internetna povezava. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 184,00 € NA NOČ

Junior suita

Junior suite uHotela s pogledom na ljubljanske ulice so sestavljene iz spalnice z zakonsko posteljo in delno ločene kotne sobe z raztegljivim kavčem – kot takšne so odlična izbira za mlade družine, ki iščejo namestitev v središču Ljubljane. Čiste linije modernega dekorja in elementi iz lesa poskrbijo, da se tu vsak gost počuti kot doma. Na voljo je LCD-televizor z mednarodnimi programi in brezplačna internetna povezava. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 136,00 € NA NOČ