Kulinarične dobrote za vse okuse

Kulinarika

V kulinaričnih dobrotah in pijači lahko gostje uHotela uživajo v gostinskih lokalih Grand hotela Union v sosednji stavbi. To vključuje nekaj najboljših kulinaričnih opcij v Ljubljani – kavarno, restavracijo in bar, kjer poskrbijo za goste vseh starosti, tudi najmlajše. Brezplačen samopostrežni zajtrk z bogato izbiro sirov, mesnin in toplih jedi je odlična popotnica za pester dan ogledovanja znamenitosti za vso družino. Poslovni gostje lahko partnerje pogostijo v Restavraciji Union ali se z njimi družijo ob pijači v Lobby baru, sladkosnednežem pa je bogata izbira tort, peciva in ostalih dobrot na voljo v klasičnem ambientu Kavarne Union z bogato zgodovino. 

Union Cafe at uHotel in Ljubljana

Kavarna Union

Gostom, ki bi radi doživeli pristno slovensko gostoljubje, priporočamo obisk Kavarne Union, ki je priljubljeno zbirališče Ljubljančanov že več kot stoletje. V očarljivem secesijskem ambientu si lahko privoščite odlično kavo, sladke dobrote in prigrizke ter uživate v prijetnem vzdušju kavarne s stoletno tradicijo.

Sproščeno vzdušje,
okusna kosila
in osvežilna pijača.

Restaurant Union at Uhotel in Ljubljana

Restavracija Union

Očarljiva Restavracija Union vabi s pestro izbiro menijev za kosilo ali večerjo. Gostje lahko izbirajo med domiselnimi kulinaričnimi stvaritvami mednarodno priznanega chefa. Ob lepem vremenu je še posebej vabljiv letni vrt, kjer lahko posedite v senci stoletnih kostanjev čisto v središču Ljubljane. Gurmansko doživetje v čudovitem ambientu.

Lobby bar at Uhotel in Ljubljana

Lobby Bar

Za žejne obiskovalce je pravi naslov Lobby bar v pritličju Grand hotela Union v Ljubljani, kjer je na voljo pestra izbira pijač: čaj, kava, vino in okusni koktajli. In če ste lačni, si lahko v čudovitem secesijskem ambientu privoščite tudi raznovrstne prigrizke. Lepo vabljeni na obisk.

Za žejne obiskovalce je pravi naslov Lobby bar v pritličju Grand hotela Union v Ljubljani, kjer je na voljo pestra izbira pijač: čaj, kava, vino in okusni koktajli.