Kulinarične dobrote za vse okuse

Kulinarika

V kulinaričnih dobrotah in pijači lahko gostje uHotela uživajo v gostinskih lokalih Grand hotela Union v sosednji stavbi. To vključuje nekaj najboljših kulinaričnih opcij v Ljubljani – kavarno, restavracijo in bar, kjer poskrbijo za goste vseh starosti, tudi najmlajše. Brezplačen samopostrežni zajtrk z bogato izbiro sirov, mesnin in toplih jedi je odlična popotnica za pester dan ogledovanja znamenitosti za vso družino. Poslovni gostje lahko partnerje pogostijo v Restavraciji Union ali se z njimi družijo ob pijači v Lobby baru, sladkosnednežem pa je bogata izbira tort, peciva in ostalih dobrot na voljo v klasičnem ambientu Kavarne Union z bogato zgodovino. 

Kavarna Union

Gostom, ki bi radi doživeli pristno slovensko gostoljubje, priporočamo obisk Kavarne Union, ki je priljubljeno zbirališče Ljubljančanov že več kot stoletje. V očarljivem secesijskem ambientu si lahko privoščite odlično kavo, sladke dobrote in prigrizke ter uživate v prijetnem vzdušju kavarne s stoletno tradicijo.

Kavarna Union je zaradi Covid-19 izrednih razmer začasno zaprta.

Restavracija Union

Očarljiva Restavracija Union vabi s pestro izbiro menijev za kosilo ali večerjo. Gostje lahko izbirajo med domiselnimi kulinaričnimi stvaritvami mednarodno priznanega chefa. Ob lepem vremenu je še posebej vabljiv letni vrt, kjer lahko posedite v senci stoletnih kostanjev čisto v središču Ljubljane. Gurmansko doživetje v čudovitem ambientu.

Restavracija Union je zaradi Covid-19 izrednih razmer začasno zaprta.

Lobby Bar

Za žejne obiskovalce je pravi naslov Lobby bar v pritličju Grand hotela Union v Ljubljani, kjer je na voljo pestra izbira pijač: čaj, kava, vino in okusni koktajli. In če ste lačni, si lahko v čudovitem secesijskem ambientu privoščite tudi raznovrstne prigrizke. Lepo vabljeni na obisk.

Za žejne obiskovalce je pravi naslov Lobby bar v pritličju Grand hotela Union v Ljubljani, kjer je na voljo pestra izbira pijač: čaj, kava, vino in okusni koktajli.