Zdravje in relaksacija za naše goste

Dobro počutje

Sense Wellness

V najvišjem nadstropju je gostom uHotela na voljo wellness center Sense Wellness, vključno s savno in luksuznim bazenom z odprto teraso, s katere je lep razgled na Ljubljano. Proti doplačilu so na voljo tudi masažni in sprostitveni tretmaji. Za večjo zasebnost je možna tudi rezervacija zasebnega prostora VIP suita, kjer sta vam na voljo savna in masažna kopel. 

Za zagotavljanje maksimalnega udobja vseh obiskovalcev je za uporabo wellness centra (bazena, savn ali masažnih tretmajev) potrebna rezervacija – na recepciji ali prek spodaj navedenega kontakta. Wellness sprejme največ 16 oseb, obisk pa lahko traja največ dve uri.

Za zunanje obiskovalce wellnessa je prva ura parkiranja v garaži hotela brezplačna, nadaljnje ure se obračunajo po rednem ceniku. Obiskovalec mora za uveljavitev popusta receptorju predložiti račun.

Odpiralni čas
PON - NED: 9.00–21.00

Kontakt
+386 30 388 388
+386 1 308 17 02
sense@sense.si
www.sense.si

Fitnes

Hotelski gostje so lepo vabljeni v fitnes, kjer se bodo razgibali, pozabili na vsakodnevni stres in si nabrali novih moči. Na voljo so tekalne steze, sobna kolesa, proste uteži, kettlebell uteži, blazine itd. Fitnes, ki je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu, se nahaja v 1. nadstropju, gostom pa je na voljo brezplačno.