POMEMBNO OBVESTILO

Varnost in dobro počutje na prvem mestu.

Coronavirus / COVID-19

POMEMBNO OBVESTILO

Varnost in dobro počutje vseh gostov in zaposlenih sta na prvem mestu v skupini Union Hotels Collection, zato se skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 prilagajamo trenutnim razmeram z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

VEČ INFORMACIJ

Pri nas so gostje vedno na prvem mestu

Dobrodošli v uHotelu

Če iščete resnično sproščujočo hotelsko doživetje, potem je uHotel kot nalašč za vas. Čeprav je hotel s 4 zvezdicami v samem središču Ljubljane, ga obdaja mirno in tiho okolje. V prijetnem ambientu uHotela boste hitro pozabili na stres napornega dne. Prostorne in svetle hotelske sobe ponujajo edinstveno ravnovesje med udobjem in priročnostjo – popolna kombinacija tako za poslovneže kot za družine. Naj vas ne skrbi: dobrodošli so tudi vaši štirinožni prijatelji!

UHotel

Sobe & Suite

Studio soba

Studio sobe v uHotelu v središču Ljubljane so prostorne dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema in posebnim naslonjačem, ki kar kliče po sproščanju. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Studio s pogledom na grad

Čiste in enostavne linije studio sob s pogledom na grad niso glavna zvezda prostora – ta vloga pripada čudovitemu razgledu na Ljubljanski grad, ki kar kliče po temu, da si ga z drugimi ljubljanskimi znamenitosti vred ogledamo od blizu

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Junior suita

Junior suite uHotela s pogledom na ljubljanske ulice so sestavljene iz spalnice z zakonsko posteljo in delno ločene kotne sobe z raztegljivim kavčem – kot takšne so odlična izbira za mlade družine, ki iščejo namestitev v središču Ljubljane. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

UHotel

Posebne ponudbe

All-inclusive oddih v Ljubljani

S paketom, pri katerem je poskrbljeno za čisto vse, boste brezskrbno uživali v oddihu v Ljubljani. Plačajte za vse potrebno – hotel, hrano, pijačo, parkirišče in minibar – ob rezervaciji in lahko boste pospravili svojo denarnico ter preprosto uživali v nepozabni hotelski izkušnji.

Rezervirajte zdaj in prihranili boste.

Preberite Več
concert Ljubljana uHotel

Glasbeni vikend oddih v Ljubljani

Ljubljana je odlična destinacija za počitnice ob koncu tedna z obilo dobre glasbe, slovenska prestolnica namreč pogosto gosti svetovno znane izvajalce iz sveta opere, popa in rocka. Privoščite si glasbeni vikend oddih v hotelu v središču Ljubljane.

Preberite Več
concert Ljubljana, uHotel

Posebna ponudba za družine

Preživite nekaj zabavnih uric s svojo družino, spoznajte skrivnosti Ljubljane, odkrijte neznano, doživite prijetno presenečenje ali dva in se pri tem nepozabno zabavajte!        

Uživajte v igri Unlock Ljubljana, »sobi pobega« na prostem v središču Ljubljane, ki vključuje različne zgodovinske, zemljepisne, matematične, logične in jezikovne elemente. Med 60-minutno pustolovščino v starem mestnem jedru boste s pomočjo raznovrstnih ugank in nalog spoznali ljubljansko arhitekturo in zgodovino.

Preberite Več

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Za namestitev izberite uHotel v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

Preberite Več
/

OCENE GOSTOV

HOTEL

Lokacija

GPS: 46.05338, 14.50600