Kul alternativa za urbane popotnike

Ostala ponudba & storitve

In to še ni vse …

Prek mobilne trgovine Google Play ali App Store si naloži mobilno aplikacijo Union Hotels Collection, ki ti med bivanjem v Ljubljani omogoča dostop do hotelskih storitev in koristnih informacij. 

Aplikacija omogoča ogled rezervacij in dostop do informacij o storitvah, ekspresno prijavo in odjavo iz hotela, služi kot mobilni ključ, z njo si lahko rezerviraš sobo za naslednji obisk Ljubljane. 

Javno plačljivo parkirišče je na voljo v bližini (rezervacija ni potrebna).

The Fuzzy Log ponuja prevoze z ter na letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU). Vožnja v eno smer traja približno 30 minut. Storitev lahko rezervirate prek našega hotela in izberete možnost, da se stroški prevoza dodajo hotelskemu računu.

Za rezervacijo prevoza preko hotela nam pišite na elektronski naslov oddelka individualnih rezervacij (fuzzy@uhcollection.si) in nam sporočite sledeče informacije:

  • številka leta,
  • datum prihoda / odhoda
  • čas prihoda / odhoda,
  • število oseb in
  • ime, ki naj bo napisano na tablici, s katero vas bo pričakal voznik.

Za prevoz iz hotela do letališča bo primeren čas odhoda predlagalo naše osebje.

Cene:
Enosmerni prevoz za do 3 osebe: 39 eur
Enosmerni prevoz za do 7 oseb: 75 eur

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Tudi nas! Okusen obrok si lahko pripraviš sam v skupni kuhinji ali pa nas kontaktiraš in ti povemo, kje lahko še zajtrkuješ.

Redno objavljaš na instagramu in se javljaš domov? Ne skrbi, naš internet je ultra hiter in povsod na voljo 24/7. Mimogrede, nam že slediš na Instagramu in Facebooku? Lahko nas tudi označiš na tvoji objavi @thefuzzylog

Brez skrbi: če ti zmanjka čistih oblačil, je na voljo pralnica.

Čaka te sprostitev na terasi s čudovitim pogledom na ljubljanski grad, na voljo pa so ti tudi savna, fitnes in družabne igre, kot so namizni tenis in ročni nogomet.