POGOSTA VPRAŠANJA

Sprašujem za prijatelja …

Sprašuješ za prijatelja? Vse potrebne informacije na enem mestu …

Klikni na link The Fuzzy Log, Ljubljana - Slovenija  in lokacija hotela se ti bo odprla na strani Google Maps (Google Zemljevidi), kjer bodo prikazana navodila za vožnjo od tvoje lokacije do hotela.

Prijava je možna od 15.00 na dan prihoda, odjava pa do 11.00 na dan odhoda. Recepcija obratuje med 7.00 in 23.00 uro, v kolikor prideš izven tega časa, prijavo opravi v sestrskem uHotelu, ki se nahaja na Miklošičevi cesti 3, le 300m stran.

Cena nočitve velja do 11.00 na dan odhoda. Odjava je do 11.00. Če se iz hotela odjaviš po 11.00, ti zaračunamo dodatek v višini do 50 % cene sobe. Če se odjaviš po 18.00, ti bomo zaračunali dodatno nočitev. Če želiš podaljšati prvotno rezervacijo, se obrni na recepcijo, kjer ti bodo ponovno potrdili ključ.

V skladu s splošnimi pogoji za individualne rezervacije lahko rezervacijo odpoveš do 14.00 (po lokalnem času hotela) na dan prihoda – v nasprotnem primeru ti eno nočitev zaračunamo, razen če je navedeno drugače. 

Pri tem pa upoštevaj, da za nekatere ponudbe, pakete in cene (na primer cene brez možnosti vračila denarja) in skupinske rezervacije (več kot 9 sob ali 14 oseb) veljajo druga pravila odpovedi, ki so posebej navedena v rezervacijskem sistemu.

Turistična taksa trenutno znaša 3,13 € na osebo na dan. Taksa se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

Hotel je nekadilski, zato kajenje v sobah in skupnih prostorih ni dovoljeno.

Prtljago lahko brezplačno shraniš v omaricah s ključavnico, ki so na voljo v 7. nadstropju.

Obožujemo mucke, kužke in ostale hišne ljubljenčke, a jih žal v tej namestitvi ne moremo sprejeti. 

Slovenija je članica EU in schengenskega območja, uradna slovenska valuta pa je evro (€). Trenutni menjalni tečaj za izbrano valuto si lahko pogledaš na pretvorniku valut OANDA.

Te zanima še kaj? Oglej si tudi stran o Storitvah, ki jih nudimo.