Da boš na tekočem

Vse informacije na enem mestu

Za vse digitalne nomade in tiste, ki imajo radi inovativne ideje, smo ustvarili The Fuzzy Log, kjer se lahko brezskrbno prepustijo urbani avanturi, hkrati pa ves čas ostanejo povezani z zunanjim svetom – odlična baza za dinamičen življenjski stil. 

The Fuzzy Log je novost pri nas. Blagovna znamka, pri kateri za stil, inovativnost, funkcionalnost in tisto nekaj več ni treba globoko seči v žep. Premišljeni, trendovski, inovativni in učinkovito zasnovani prostori s 'kul' faktorjem. Čist, minimalističen in modularen dizajn z integrirano tehnologijo, za katerega smo navdih našli v alternativnih namestitvenih možnostih, ki kršijo pravila klasičnih, tradicionalnih hotelov. 

Z lastno mobilno aplikacijo je The Fuzzy Log na kožo pisan digitalni generaciji. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da se lahko v hotel prijaviš in v sobo vstopaš kar s pomočjo te aplikacije, ki si jo enostavno namestiš na svoj pametni telefon prek mobilne trgovine (Google Play in App Store). Ultra hiter WiFi ti omogoča neovirano gibanje po The Fuzzy Logu in stalen dostop do informacij.