Izleti, aktivnosti in še marsikaj

Načrtuj svoje bivanje pri nas

Tvoj obisk Ljubljane se hitro približuje, zato je čas, da si splaniraš svojo urbano avanturo v okolju prijazni alternativi klasičnim hotelom. Preberi si več o vseh kul stvareh in aktivnostih, ki so na voljo v The Fuzzy Logu v Ljubljani.

Skupni prostor & igre

Najboljša izbira za druženje z ostalimi popotniki in izmenjavo dobrih poslovnih idej je naš udoben skupni prostor v lounge stilu. Tu najdeš tudi igralne karte in različne družabne igre za kratkočasenje ob večerih.

Skupna kuhinja

V naši prijetni, prostorni skupni kuhinji si lahko daš duška in uriš svoje kuharske spretnosti … ali pa si samo popečeš kos kruha v toasterju. Izbira je tvoja!

Fitnes

Četudi si daleč od doma, ni izgovora, da ne bi vzdrževal svoje forme – v našem fitnesu najdeš vse potrebno za telesno vadbo in razgibavanje.

Pralnica

Tudi med najbolj zabavno potovalno avanturo slej ali prej zmanjka svežega perila. Ampak brez skrbi, pri nas so ti na voljo pralni in sušilni stroji, kjer bo vse oprano, kot bi trenil. Na recepciji lahko kupiš pralni komplet, v katerem so vrečka za perilo, pralni prašek in mehčalec. Med čakanjem pa si v baru privošči skodelico kave ali pa osvežilno pijačo.