ALTERNATIVA KLASIČNI NAMESTITVI.

Dobrodošli v The Fuzzy Logu

Bodi v trenutku, bodi družaben, bodi eko …

V The Fuzzy Logu te pričakuje igriva mešanica družabnega vzdušja in ekoloških inovacij, ter vrsta malenkosti, ki bodo tvoj obisk Ljubljane naredile še bolj nepozaben. Našo inovativno in cenovno ugodno alternativo klasičnim hotelskim sobam najdeš le tri minute hoje stran od vsega dogajanja v Ljubljani. 

Čaka te okolju prijazna urbana glamping avantura z vrsto alternativnih nastanitvenih opcij, kot so sobe Cabin Logs, šotori na prostem na vrhu stavbe in spalne kapsule, poleg tega pa še  prostor za druženje in coworking za urbane raziskovalce z dinamičnim življenjskim stilom.

Pridi in spoznaj ostale urbane popotnike! 

Terminal za ekspresno prijavo in odjavo te pričaka ob vhodu.

Za mobilno prijavo in digitalni ključ pa si lahko naložiš tudi našo mobilno aplikacijo. 

Na voljo je 24-urna mobilna prijava (check-in) in odjava (check-out)

ALI VEŠ?

Trajnostnosti v The Fuzzy Logu pripisujemo zelo velik pomen. Hotel se nahaja v v najvišjem nadstropju stavbe, v kateri so bile nekoč pisarne, pri zasnovi prostorov pa smo velik poudarek namenili znižanju ogljičnega odtisa – zmanjšali smo ga za kar 80 %. Naše inovativne sobe Cabin Logs so izdelane iz reciklažnih materialov, kot je topolov les, terase pa smo obnovili in spremenili v zeleno oazo, ki povečuje biotsko raznovrstnost.

THE FUZZY LOG

Spanje

Soba Cabin Log Deep Dive

V inovativnih, modularno zasnovanih sobah The Deep Dive Cabin Logs je ležišče nameščeno pri tleh. Naravni materiali, umirjena razsvetljava in lesen interier poskrbijo za topel, prijeten ambient, super udobno dvojno ležišče pa za odličen spanec.

Velikost: 7 m² – primerno za do dve osebi.

Odkrijte več
Rezervirajte zdaj

Soba Cabin Log Fly High

V inovativnih, modularno zasnovanih sobah Fly High Cabin Logs je ležišče dvignjeno na višji nivo, do njega pa lahko dostopaš s posebno lestvijo. Naravni materiali, umirjena razsvetljava in lesen interier poskrbita za topel, prijeten ambient, super udobno dvojno ležišče pa za odličen spanec.

Velikost: 7 m² – primerno za do dve osebi.

Odkrijte več
Rezervirajte zdaj

Spalna kapsula za 1 osebo

Si za nekaj drugačnega, čisto posebnega? Med obiskom Ljubljane lahko prespiš v naših futurističnih spalnih kapsulah, v katerih najdeš super udobno posteljo in vse potrebno za udobno bivanje: TV, radio, sef, mizico, ogledalo, USB-priključek, LED-zaslon, prezračevalno napravo in ultra hiter WiFi.

Posteljnina je na voljo, prav tako pa tudi skupne kopalnice. 

Super priložnost za futuristično avanturo!

Odkrijte več
Rezervirajte zdaj

THE FUZZY LOG

Posebne ponudbe

Do 20 % popusta!

20 % VEČ ISTO CENO = 20 % VEČ RAZLOGOV, DA NAS OBIŠČEŠ!

Promo ponudba – brez možnosti vračila denarja 

Ali veš, da ob rezervaciji sobe 3 ali več dni pred prihodom dobiš popust do 20 %? Rezerviraj svojo naslednjo potovalno avanturo še danes in izkoristi najboljšo ceno.

Preberi več
/

HOTEL V SREDIŠČU LJUBLJANE

KJE SMO

GPS: 46.05570, 14.50739

Varno po Sloveniji

Obiščite Ljubljano