Če si želite izvedeti več

Začasno zaprtje Grand hotela Union, uHotela in Hotela Lev

NAJNOVEJŠE INFORMACIJE

Začasno zaprtje Grand hotela Union, uHotela, Hotela Lev
Central hotel in The Fuzzy Log še naprej odprta

Posodobljeno: 28. oktober 2020

Spoštovani gostje in obiskovalci,

Skladno z razglasitvijo epidemije Vlade RS zaradi zajezitve in obvladovanja bolezni COVID-19 vas obveščamo, da so Grand hotel Union, uHotel in Hotel Lev do nadaljnjega, začasno zaprti. Trenutno ostajamo odprti s hoteloma Central in The Fuzzy Log, kjer bodo naši zaposleni poskrbeli, da bo vaše bivanje varno in udobno. Več informacij o izjemah, ki dovoljujejo potovanja in bivanja v hotelih najdete tukaj.

Obstoječe rezervacije za Central hotel in The Fuzzy Log še vedno veljajo. Recepcija je odprta med 6. in 21. uro. Vmes bo prisoten varnostnik. Kontaktna številka: 031 395 869.

Informacije glede rezervacij v preostalih hotelih:

  • Za individualne rezervacije, narejene neposredno prek hotela ali hotelske spletne strani, pišite na info@uhcollection.si.
  • Za individualne rezervacije, narejene pri drugih ponudnikih (npr. Booking.com, Expedia.com), vas prosimo, da kontaktirate neposredno dotičnega ponudnika, veljajo lahko namreč drugačna pravila.
  • Za rezervacije dogodkov ali skupinske rezervacije (10+ sob/15+ oseb) in rezervacije prostorov za različne dogodke, pa vas prosimo, da pišete na elektronski naslov group.sales@uhcollection.si.

Vljudno vas naprošamo, da nam pred vašim predvidenim prihodom v bližnji prihodnosti pišete na info@uhcollection.si in preverite stanje vaše rezervacije.

Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo podporo in razumevanje.

Z veseljem smo vam na voljo na voljo za kakršnokoli dodatno pomoč.

Vodstvo Skupine Union Hotels Collection
Ljubljana – Slovenija
+386 1 308 1989
info@uhcollection.si

To stran bomo redno posodabljali, ko bodo na voljo nove informacije o smernicah relevantnih zdravstvenih in vladnih institucij.