Če si želite izvedeti več

V polnem zagonu s prenovami

Medtem, ko smo poletni in jesenski čas izkoristili za prenove kongresnega centra in postali ponosni (prvi med petimi v Evropi) ponudniki najvišjega in najnovejšega Panasonicovega 3D-projektorja, smo se v zimskem času posvetili novim prenovam tako dvoran kot sob.

Z veseljem vas obveščamo, da smo za naše cenjene goste prenovili smo 31 sob in kopalnic v Grand hotelu Union, hotelu, ki nosi krono konferenčno-hotelskega sveta osrednje Slovenije.  Prepleskali smo stene, dodali nove osvetlitve in dvignili stropove v kopalnicah, v bivalni del smo umestili nova umetniška dela ter zamenjali vrata glavnega vhoda.  Na voljo pa je še vrsta drugih novih malenkosti, ki razveselijo vsakega, ko je daleč od doma.

Grand hotel Union Business, ki je v tesnem prijateljstvu s secesijskim Grand hotelom Union že od leta 1979, je bil prav tako pred kratkim deležen mnogih prenov in osvežitev, s katerimi smo želeli poskrbeti za še prijetnejšo izkušnjo bivanja pri nas. Kot dober poslušalec in predvsem odličen gostitelj, smo prepoznali nove želje in jih preoblikovali v ustrezno ponudbo. Tako je nastal koncept »brasserie«, sveža gostinska vsebina v udobni in nadvse prijetni, drugačni atmosferi, ki z gostinsko vsebino presega pričakovanja še tako zahtevnega gosta. Prenovili smo hodnik, ki iz recepcije vodi do restavracije v Zelenem salonu in do Unionskega vrta. A to ni vse. Novost poslovnega hotela je tudi »concierge«, s katerim skrbimo za individualno posvečanje gostom, ponujamo še dodatne storitve in s tem plemenitimo raven naših storitev.

Že kmalu prihaja še več novosti, osvežitev in sprememb, ki bodo pozitivno vplivale in višale na kakovost bivanja pri nas.