Če si želite izvedeti več

V Grand hotelu Union smo nazdravili uspešnemu poslovnemu letu

Nekateri pravijo, da se novo leto začne, ko stran vržemo lanski koledar in ga zamenjamo z novim – z novimi načrti, novimi partnerstvi, novimi cilji, novimi začetki in novimi poslovnimi uspehi. Ker je konec leta običajno najpestrejši čas v letu, je Tomislav Čeh, glavni direktor Union hotelov, poslovne partnerje na druženje ob sprejemu povabil na začetku obetavnega leta, ki je pred nami.

Ko gre za to, da prijetno združimo s koristnim, v Union hotelih vemo, kako se stvari streže – navezovanje poslovnih stikov in druženje z več kot 100 poslovnimi partnerji v prenovljeni konferenčni dvorani. Zahvala za uspešno sodelovanje v preteklosti in nazdravljanje novemu, ki je še pred nami. Predstavitev novosti je tisti del, ki se ga veselimo vedno znova – in v letu 2017 načrtujemo vrsto novih naložb. Grand hotel Union in Grand hotel Union Business se bosta združila, sledila pa bo obnova Hotela Lev, ki se bo tako lahko pohvalil z novo avlo in lounge prostorom. Gostje so se lahko na prireditvi prvič seznanili tudi z novim glavnim kuharjem Grand hotela Union, gospodom Zdravkom Perićem, in njegovimi kulinaričnimi mojstrovinami.

Skupina Union hoteli združuje štiri hotele v samem centru Ljubljane – Grand hotel Union, Grand hotel Union Business, Hotel Lev in Central hotel. Skupaj je v naših hotelih na voljo 30 konferenčnih dvoran in salonov z najsodobnejšo tehnično opremo.

Kot se za nove začetke spodobi, je letošnji sprejem potekal v konferenčni dvorani Karantanija, ki se nahaja v pritličju Hotela Lev. Svež veter je v mestu zapihal konec meseca avgusta, ko smo v Union hotelih predstavili nov kongresni koncept, ki je v Hotelu Lev zdaj na voljo organizatorjem kongresov, seminarjev in ostalih srečanj. Koncept je krst doživel na konferenci Conventa Crossover, mednarodni konferenci, namenjeni prihodnosti MICE in turističnega marketinga.

S prenovo konferenčne dvorane Karantanija, ki sprejme do 400 gostov, smo uresničili vizijo Union hotelov o tem, da ustvarimo idealne pogoje za produktivne in kreativne konference in srečanja.

Zdaj pa se že veselimo tudi sprejema naslednje leto, ki bo potekal v Central hotelu.