Če si želite izvedeti več

Union hoteli – ponosni gostitelj dogodka ICCA AMP 2018

Slovenska prestolnica je med 9. in 11. julijem gostila izobraževalni in marketinški dogodek ICCA Association Meetings Programme – AMP 2018. Union hoteli so bili eden izmed osmih partnerjev lokalnega organizacijskega odbora. Prestižni dogodek je ustvaril dinamično platformo za izobraževanje, poslovne priložnosti in mreženje s poudarkom na pristnih lokalnih izkušnjah in gostoljubnosti. Trideset vodij združenj je v Ljubljano prispelo že dan prej, 8. julija, da bi izvedeli in izkusili, kaj Ljubljana ponuja za dogodke združenj.

Vsi slovenski člani ICCA so skupaj pripravili program, ki je udeležencem pomagal začutiti Slovenijo. Lokalni organizacijski odbor, ki ga sestavljajo Kongresi urad Slovenije, Slovenska turistična organizacija, Visit Ljubljana, Union hoteli, Cankarjev dom, Gospodarsko razstavišče – prireditveni center Ljubljana, Kompas DMC, Kongresni urad Bled in Dekon Group, je s svojo predanostjo prispeval k oblikovanju dinamičnega, vendar nestresnega tridnevnega programa, ki se ga bodo udeleženci nedvomno spominjali še dolgo časa.

Union hoteli so dogodek ponosno gostili v največjem konferenčnem hotelu v Ljubljani – Grand hotelu Union, ki gostom nudi vrsto popolnoma opremljenih konferenčnih dvoran na čelu z Unionsko dvorano za predavanja priznanih domačih in tujih govorcev, kot so dobitnica Nobelove nagrade Lučka Kajfež Bogataj, najslavnejša kuharska mojstrica na svetu Ana Roš in drugi. Med sproščujočimi odmori za kavo ali kosilo so udeleženci lahko uživali tudi v zeleni oazi Vrtne dvorane.