Če si želite izvedeti več

Union hoteli d.d. in Ljubljana gostitelji naslednjega že 66. Gostinsko-turističnega zbora

Ljubljana, 9. oktober 2018 – Gostinsko-turistični zbor (GTZ) se po natančno 40-ih letih znova vrača v Ljubljano. Na zaključni slovesnosti letošnjega GTZ, 9. oktobra 2018, v Piranu je Turistično gostinska zbornica organizacijo GTZ v letu 2019 prvič predala Union hotelom. Zaposleni Union hotelov so na spremljevalni tekmovalni prireditvi prejeli kar tri zlata priznanja, eno zlato medaljo ter bronasto priznanje in medaljo.

V pestrem dvodnevnem programu GTZ  in Dnevov slovenskega turizma, med 8. in 9. oktobrom 2018, so se zvrstila številna tekmovanja, razstave, delavnice, oblica strokovnih predavanj in vsebin. Podeljene so bile tudi najvišje nagrade v turizmu. Eno izmed njih je tudi priznanje za posebne dosežke pri delu in doprinos k dvigu kakovosti storitve, ki sta ga prejela concierga Grand hotela Union Gregor Žibert in Blaž Sok, ki sta od januarja 2018 del svetovno priznanega združenja hotelskih conciergov `Les Clefs d’Or`.

 »Leta 2019 se Gostinsko-turistični zbor po 40ih letih ponovno vrača v Ljubljano. To bo šele drugič v zgodovini GTZ, da bo imela prestolnica v gosteh to edinstveno prireditev v slovenskem turističnem prostoru. V Union hotelih nam je v čast, da bomo gostitelj prireditve z najdaljšo tradicijo, ki vsako leto znova pod eno streho doprinaša k  slovenskemu turizmu inovativnost, strokovnost, kakovost in izmenjavo medgeneracijskih izkušenj na področju gostinstva in hotelirstva,« pravi Matej Rigelnik, glavni izvršni direktor Union hoteli, d.d. in dodaja: »Verjamemo, da bomo prihodnje leto skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije, soustvarili izjemen dogodek in dodali novo poglavje k dodani vrednosti slovenskega gostoljubja.«

Zlata odličja za zaposlene Union hoteli, d.d. na 65. Gostinsko-turističnem zboru gostinstva, hotelirstva in turizma v Portorožu.

Na že 65. GTZ, ki je letos potekal v Hotelih Bernardin, med 8. in 9. oktobrom 2018, so Union hoteli prejeli številna priznanja.

UNION HOTELI - DOBITNIKI PRIZNANJ

• Katarina Tonković, zlato priznanje in zlata medalja, tekmovanje v pripravi hotelske sobe

• Ljilije Đurić, zlato priznanje in bronasta medalja, tekmovanje v pripravi hotelske sobe

• Mitja Hvalc, zlato priznanje, tekmovanje v receptorskem poslovanju

• Matic Kočar, bronasto priznanje, tekmovanje v receptorskem poslovanju