Če si želite izvedeti več

The Fuzzy Log se je pridružil mednarodni verigi International Youth Hostel Federation (IYHF)

The Fuzzy Log, urbani eko glamping z inovativnimi nastanitvami verige Union Hotels Collection, je postal član največje mednarodne verige prenočišč na svetu - International Youth Hostel Federation (IYHF). V Sloveniji verigo IYHF zastopa Popotniško združenje Slovenije, ki si že vrsto let prizadeva približati potovanja ljudem in popotnikom nuditi praktične nasvete za potovanja. The Fuzzy Log je tako postal bolj vidna in prepoznavna alternativna, neklasična nastanitev tako v Sloveniji kot po svetu.

The Fuzzy Log je po drugi strani tudi pomembna pridobitev za mrežo Youth Hostlov, kot tudi za turistično destinacijo Slovenijo in predvsem Ljubljano. Gosti v njem ne bodo zgolj prespali, ampak z veseljem preživeli tudi krajše počitnice, saj je lokacija v središču mesta idealno izhodišče za odkrivanje ljubljanskih znamenitosti in drugih privlačnih kotičkov Slovenije.

The Fuzzy Log s kar 210 posteljami spada po kategorizaciji IYHF v kategorijo štirih modrih trikotnikov, saj izpolnjuje ali celo presega kriterije kategorizacije. Je tudi edini tovrstni nastanitveni objekt v tem delu Evrope, ki kar v največji meri izpolnjuje stroge Covid-19 standarde in je imetnik mednarodno veljavnega certifikata »WYSE COVID-19 Safe Accommodation Declaration 2020«.