Če si želite izvedeti več

THE FUZZY LOG OMENJEN V PRIZNANI REVIJI "THE TIME"

»The Fuzzy Log je okolju prijazen hostel, v katerem gostje lahko prespijo v strešnih šotorih in cabin logih.«

The Fuzzy Log, mladinski hotel skupine Union Hotels Collection, je bil v okviru izbrane destinacije Ljubljana na seznamu »World's 100 Greatest Places 2021« priznane revije The Time, izpostavljen kot ena izmed najboljših novosti te kulinarične prestolnice.

V članku so zapisali, da je »The Fuzzy Log okolju prijazen hostel, v katerem gostje lahko med drugim prespijo tudi v šotorih na terasi in Cabin Logih«. The Fuzzy Log je edini urbani eko glamping v Ljubljani, kjer so gostom na voljo inovativne nastanitvene opcije kot alternativa klasičnim hotelskim sobam. S pretvorbo pisarniških prostorov v novo, trajnostno rabo, s 111 nastanitvenimi enotami oziroma 210 posteljami, kot edini v tem delu Evrope ponuja tri izjemne nastanitvene izkušnje: šotore na terasi z nepozabnim razgledom nad Ljubljano za glamping navdušence, futuristične spalne kapsule za Hi-Tech prenočitev ter prijetne in sodobne Cabin Loge, ki so narejeni iz recikliranega topolovega lesa.

Tipični gostje The Fuzzy Loga so sodobni nomadi in urbani digitalni avanturisti, ki iščejo avtentična, inovativna, sodobna in trajnostna doživetja. Popotniki na lovu za praktičnim udobjem v središču mesta in za vse tiste, ki uživajo v namestitvi z obilo priložnosti za druženje.

The Fuzzy Log pospešuje trende v hotelirstvu, skupina Union Hotels Collection pa tako z inovativnimi in edinstvenimi revolucionarnimi hotelskimi koncepti ohranja svojo vodilno vlogo skupine hotelov v Ljubljani.

Celotni članek lahko preberete tukaj: www.time.com.