Če si želite izvedeti več

SKRBIMO ZA VAS! Varnost in dobro počutje na prvem mestu.

OSVEŽENO DNE: 17.04.2020
 

Varnost in dobro počutje vseh gostov in zaposlenih sta na prvem mestu v skupini Union Hotels Collection, zato se skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 prilagajamo trenutnim razmeram z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

Obveščamo vas, da so skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi Vlade Republike Slovenije z namenom omejitve in zajezitve širjenja koronavirusa COVID-19 hoteli v skupini Union Hotels Collection (uHotel, Grand hotel Union, Hotel Lev in Central hotel) začasno in preventivno prenehali obratovati, vse do preklica.

VLADNA OBVESTILA
Najbolj sveže informacije o celotni situaciji in priporočenih higienskih ukrepih ter navodila javnosti glede koronavirusa COVID-19 so na voljo na spletni strani Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje (UKOM). POVEZAVA

REZERVACIJE
Če želite spremeniti, odpovedati ali jo prestaviti vašo rezervacijo na kasnejši čas, prosimo upoštevajte sledeče:

  • za individualne rezervacije, narejene neposredno prek hotela ali hotelske spletne strani, pišite na [email protected].
  • za individualne rezervacije, narejene pri kakšnem drugem spletnem ponudniku (npr. Booking.com, Expedia.com), vas prosimo, da kontaktirate neposredno dotičnega ponudnika, veljajo lahko namreč drugačna pravila.
  • v zvezi z rezervacijami dogodkov ali skupinskimi rezervacijami (10+ sob/15+ oseb) in rezervacijami prostorov za različne dogodke, pa vas prosimo, da pišete na elektronski naslov [email protected].

Vljudno vas naprošamo, da nam pred vašim predvidenim prihodom v bližnji prihodnosti pišete na [email protected] in preverite stanje vaše rezervacije.

Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo podporo in razumevanje ter smo vam z veseljem na voljo za kakršnokoli dodatno pomoč.

Prijazen pozdrav,

Vodstvo Skupine Union Hotels Collection
Ljubljana – Slovenija
+386 1 308 1270 [email protected]