Če si želite izvedeti več

Olimpijski ReUnion – okusi Brazilije

V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in veleposlaništvom Brazilije v Ljubljani v Grand hotelu Union organiziramo linijo olimpijskih dogodkov različnih konceptov, kjer povezujemo slovenske športnike z navijači, predstavljamo olimpijske predpriprave in aktualno dogajanje v Riu ter gradimo most med destinacijama – Slovenijo in Brazilijo.

Grand hotel Union je tako postal uradni družabni prostor za navijače, partnerje in prijatelje letošnjih poletnih olimpijskih iger. Med dogodki, zbranimi pod imenom »Olimpijski ReUnion« so gostje na otvoritvenem koncertu v Kavarni Union lahko uživali v brazilskih ritmih ter se udeležili plesa v maskah v Unionski dvorani. V bližnji prihodnosti nas čakajo še raznolika potopisna predavanja, športni kavarniški klepeti in poletni kulinarično – glasbeni festival.

Naslednja v nizu olimpijsko obarvanih dogodkov bo kuharska akademija s priznano brazilsko šefinjo in slovenskimi olimpijci. Brazilijo in Slovenijo bosta s kulinaričnimi presežki povezala brazilska mojstrica Silvia Dos Santos ter šef kuhinje Unionskega vrta in Lounge bara Gašper Habajec. Za ščepec olimpijskega okusa bo v sredo, 30. marca poskrbela kajakašica na divjih vodah Eva Terčelj, v četrtek, 31. marca, pa se bo pisani kuharski ekipi pridružil kanuist Benjamin Savšek. Priprava slastnih jedi se bo v kuhinji pričela ob 16.30 uri, ob 19h pa bo na sporedu večerja in prijetno druženje v Lounge baru Union Business hotela, kamor ste lepo vabljeni.

Z rezervacijo mize boste imeli možnost postati del edinstvene kulinarične zgodbe, ki jo bo za vas s skupnimi močmi pripravila vrhunska kuharsko – športna ekipa. Ne zgodi se namreč vsak dan, da vam izvrstno večerjo izpod rok brazilsko – slovenskih mojstrov postreže olimpijec, kajne?