Če si želite izvedeti več

Novosti Union hotelov

Zdaj se lahko razvajate v razkošnem ambientu z orientalskim pridihom in se osvežite v bazenu z odprto teraso in pogledom na grad. Sense Wellness je novo ime wellness kakovosti v Grand hotelu Union Business.

Po zaključenih delih idej ni manjkalo, manjkala pa je tista pika na i, ki po sprostitvi najbolj godi: dobra hrana. Preprosta, a dovršena, skrivnostnih, a harmoničnih okusov v vrhunski spremljavi vin.

Restavracija, ki je nekoč slovela po odlični slovenski in mediteranski kulinariki in je nosila ime po Hinku Smrekarju, je tako po natanko tridesetih letih doživela popolno prenovo.

Dobila je novo podobo, novo ime, v kuhinji pa novo ekipo. Ta pod vodstvom Jorga Zupana, ki je vodil Smrekarjev hram od januarja 2016, ustvarja novo kulinarično izkušnjo z novo, svežo ponudbo.

Degustiranje je resda ustavilo čas, ne pa tudi volje za nove izzive. Še čisto sveži so povezani z aktivnostjo. Odpiramo sodoben fitnes center, ki bo na voljo tudi lokalnim obiskovalcem.

Tri skrivnosti, zakaj je strast pot do uspeha, so nas vodile skozi velike prenove, zato naj bodo te tri velike spremembe trije razlogi za vas, da nas obiščete.