Če si želite izvedeti več

Nadstandardna tehnična oprema in podpora

Tokrat smo se s poletnimi prenovami kongresnega dela hotela najbolj posvetili svetlobi, ki je izjemnega pomena za povečanje kakovosti obiska ali organizacije kongresnega dogodka. Konferenčno tehnično ponudbo smo obogatili z nabavo platna in projektorja, s katerima bo predvajanje multimedijskih vsebin pravo doživetje v sliki in z kakovostnim ozvočenjem tudi v zvoku. Smo ponosni ponudniki najvišjega in najnovejšega ranga Panasonicovega 3D-projektorja in hkrati tudi med prvimi petimi ponudniki v Evropi, ki ponujajo to nadstandardno multimedijsko izkušnjo.

3D-Projektor z 20.000 lumni svetlobnega toka s pomočjo izjemno kompaktnega ohišja nudi bogato izbiro funkcij predvajanja avdiovizualnih vsebin, platno velikosti 732 cm x 549 cm znamke Optilux pa k temu pripomore s projekcijo s hrbtne strani  (backprojection).

Poskrbeli smo za izčiščenost in svetlost prostorov konferenčnega centra, ki bo v celoti prepleskan do (meseca) septembra in bo poleg svojega osnovnega konferenčnega namena ponujal tudi možnost za razstavni prostor umetniških del – s tem namenom smo montirali tudi vodila za slike.