Če si želite izvedeti več

Hotel Lev – vedno pripravljen na razvajanje gostov

V Hotelu Lev, ki se ponaša s sedmimi kongresnimi dvoranami in 173 hotelskimi sobami ter suitami, nenehno stremimo k izboljšanju in gostom vsako leto nudimo več udobja, v želji, da bi jih še bolj razvajali. 

Tokrat so bili na vrsti za polepšanje nekateri skupni prostori Hotela Lev – Lobby bar in zajtrkovalnica – gostom pa je po novem na voljo tudi Vinski kotiček, ki ponuja vina iz vsega sveta.

Po bogatem in okusnem zajtrku v prenovljeni zajtrkovalnici, kjer najdete tudi urbani zeliščni vrtiček, boste več kot pripravljeni za začetek dneva – ampak k zdravemu duhu spada tudi zdravo telo! V Hotelu Lev ste vse dni v tednu, 24 ur na dan dobrodošli v novem fitnesu, ki se nahaja v medetaži hotela. Na voljo so naprave vseh vrst, med drugim tudi sobna kolesa, naprave za veslanje, uteži s stojalom, tekoči trak za tek, naprava za krepitev trebušnih mišic in še marsikaj drugega! V fitnesu boste našli tako naprave za kardio trening kot tudi naprave za trening za moč, namenjene različnim mišicam v telesu. Tako lahko tudi med potovanjem poskrbite za dobro formo … 

Danes niste najbolj zadovoljni s svojo pričesko? Med bivanjem v Hotelu Lev se vam kaj takšnega skoraj ne more zgoditi – v frizerskem salonu »laVera«, ki se nahaja v sklopu hotela, bodo z veseljem poskrbeli za urejene in zdrave lase. Za piko na i pa vam bodo oblikovali še obrvi, poskrbeli za make up in vam uredili nohte.

Ko je vse, kar potrebujete, na voljo na enem mestu, v enem hotelu ... si ne želite ničesar drugega, kot da bi se kmalu spet vrnili v Hotel Lev.