Če si želite izvedeti več

Concierga Grand hotela Union sta prejemnika posebne nagrade

Concierga Grand hotela Union Gregor Žibert in Blaž Sok, ki sta od januarja 2018 del svetovno priznanega združenja hotelskih conciergov `Les Clefs d’Or`, sta 8. oktobra 2018 na že 65. Gostinsko-turističnem zboru gostinstva, hotelirstva in turizma (GTZ) prejela priznanje za posebne dosežke pri delu in doprinos k dvigu kakovosti storitve.

Blaž Sok in Gregor Žibert sta prva Concierga v Grand hotelu Union. S popolno predanostjo nudenju storitev najvišje kakovosti sta nepogrešljiv del ekipe hotela. S čutom za gostoljubje združujeta dolgoletno tradicijo hotelirskih izkušenj s sodobnim in personaliziranim pristopom. Z velikim veseljem sta v pomoč pri kakršnihkoli vprašanjih ali željah gostov. Kot edina člana `Les Clefs d’Or` v Sloveniji, neprecenljivo znanje in izkušnje tega prestižnega združenja prinašata v Grand hotel Union in širšo slovensko regijo.

O Gostinsko-turističnem zboru Slovenije

Z najdaljšo tradicijo je GTZ osrednji strokovni dogodek turistične panoge v Sloveniji, katerega začetki segajo v leto 1953. GTZ združuje pod eno streho strokovnost, kakovost in izmenjavo medgeneracijskih izkušenj na področju gostinstva in turizma.  65. GTZ poteka letos med 8. in 9. oktobrom v Hotelih Bernardin.

O združenju Les Clefs d'Or

Člani združenja, katerega korenine segajo v Pariz v davno leto 1929, so zlahka prepoznavni po emblemu z zlatimi prekrižanimi ključki na ovratnikih njihovih uniform. Les Clefs d'Or (slovenski prevod Zlati ključi) je mednarodno strokovno združenje hotelskih conciergov s približno 4000 člani, ki deluje v več kot 80 državah in na 530 destinacijah.