Če si želite izvedeti več

BWM Architeken izvaja prenovo novih Premier sob Hotela Lev

Nove Premier sobe odpirajo svoja vrata gostom z aprilom 2018. Sodoben stil 22 novih sob z odprtim konceptom, prosojnim steklom namesto kopalničnih sten, v nežnih, mehkih barvnih tonih, je zasnoval dunajski arhitekturni biro BWM Architekten.

Prenova sob bo gostom omogočala sproščeno in trendovsko bivanje, ki pa obenem še vedno ohranja klasično eleganco.

O podjetju BWM Architekten

Mednarodna ekipa BWM trenutno sestavlja 40 ljudi s področja arhitekture, urbanističnega načrtovanja, notranje arhitekture, notranje opreme, grafičnega oblikovanja, likovne umetnosti in krajinske arhitekture. Specializirana področja skupine vključujejo urbanistično načrtovanje in gradnjo v mestnih prostorih, poslovno in maloprodajno arhitekturo, kulturne projekte (muzejske koncepte in razstavne projekte), pa tudi poglobljeno znanje o stavbah v kontekstu mesta, zaščito dediščine in povojne modernistične arhitekture.

Projekti, ki jih je realiziralo podjetje BWM Architekten, segajo od velikih do majhnih, od hotelskega načrtovanja in do oblikovanja stanovanjskih projektov. Podjetje je v zadnjih nekaj letih realiziralo nekaj izjemnih hotelskih projektov, kot je npr. Hotel Topazz na Dunaju, ki je privabil tudi mednarodno pozornost in prejel več prestižnih hotelskih in turističnih nagrad.

BWM Architekten