Oseben pristop in skrb za najmanjše podrobnosti

Vse za zadovoljstvo naših gostov

Z več kot stoletnimi izkušnjami na področju hotelirstva si v skupini Union Hotels Collection prizadevamo za ohranjanje slovenske tradicije gostoljubja. V Union Hotels Collection so gostje na prvem mestu in ponosni smo na storitve najvišje kakovosti, ki jim jih ponujamo. Med petimi različnimi hoteli v središču Ljubljane lahko gostje izberejo tistega, ki najbolj ustreza njihovemu življenjskemu slogu in okusu. Vsi hoteli so na izjemni lokaciji, kar gostom omogoča, da res izkoristijo svoj čas med obiskom čudovite Ljubljane.

Grand hotel Union

V Grand hotelu Union se vam bo zdelo, da ste odpotovali nazaj v preteklost. Hotel, ki je le nekaj korakov stran od Prešernovega trga in starega dela mesta, se ponaša z več kot stoletno tradicijo. Obiskovalce navdušuje s klasično arhitekturno eleganco in impozantnim secesijskim ambientom. V štirizvezdičnem hotelu so med drugim na voljo raznovrstne konferenčne dvorane in saloni za organizacijo dogodkov in znamenita Kavarna Union, ki je že od nekdaj priljubljeno zbirališče Ljubljančanov. V sosednjem uHotelu pa je na voljo še ekskluzivni wellness center. Hotel je odlična izbira za goste, ki iščejo doživetje pristnega slovenskega gostoljubja.

Odkrijte več
Od 137,70 €

uHotel

V uHotelu je sproščanje na programu vsak dan. Čeprav je v središču mesta, je ta štirizvezdični hotel zelo miren. Gostom so na voljo svetle, prostorne sobe in visoka raven storitev, kar ustvarja popolno kombinacijo udobja in priročnosti. V najvišjem nadstropju hotela boste našli razkošen wellness center z bazenom, savnami, teraso na strehi in izborom različnih masažnih tretmajev. Z varovanim parkiriščem in pestro ponudbo kapacitet za različne dogodke, ki si jih deli s sosednjim Grand hotelom Union, je idealna izbira za poslovne goste. Hotel je prav tako odličen za družine, ki lahko s sabo pripeljejo tudi svoje štirinožne ljubljenčke.

Odkrijte več
Od 91,80 €

Hotel Lev

Brezčasna eleganca z retro pridihom – to je vodilo Hotela Lev. Ta slogovno dovršen hotel s štirimi zvezdicami ne ponuja le centralne lokacije, ampak tudi čudovit razgled na mesto z najvišjega nadstropja. Hotel je bil pred kratkim temeljito prenovljen in goste zdaj navdušuje z modernim šik ambientom. Še posebej priljubljen je med družinami, med drugim zaradi odličnega zajtrka in tople dobrodošlice prijaznega osebja. Hotel se nahaja v mestnem predelu, kjer so vse kulturne in umetniške institucije na dosegu roke, hkrati pa nedaleč od starega mestnega jedra in sproščujočega parka Tivoli. Primeren je tudi za poslovne goste, ki imajo na voljo vrsto dobro opremljenih konferenčnih dvoran in salonov za poslovna srečanja.

Odkrijte več
Od 89,00 €

Central Hotel

Central hotel zlahka upraviči svoje ime zaradi bližine starega mestnega jedra, do katerega se je mogoče sprehoditi kar peš. Po popolni prenovi je hotel na kožo pisan predvsem digitalni, milenijski generaciji. Z mobilno prijavo v hotel, pametnimi televizorji in ultra hitrim internetom je ta živahen in svetovljanski 3-zvezdični superior hotel odlična izbira za nove generacije popotnikov. Navdušuje s prijazno postrežbo in udobnim modernim interierjem. Gostje se lahko družijo v 7. nadstopju, kjer so hotelska restavracija in bar Rooftop@Central, odprt skupni prostor v lounge stilu in terasa. Živahnega dogajanja tu ne manjka. Hotel je izvrstna izbira tudi za solo popotnike, saj se tu vedno najde kdo za skupno kratkočasenje.

Odkrijte več
Od 84,15 €

The Fuzzy Log

V The Fuzzy Logu te pričakuje igriva mešanica družabnega vzdušja in ekoloških inovacij, ter vrsta malenkosti, ki bodo tvoj obisk Ljubljane naredile še bolj nepozaben. Našo inovativno in cenovno ugodno alternativo klasičnim hotelskim sobam najdeš le tri minute hoje stran od vsega dogajanja v Ljubljani. Čaka te okolju prijazna urbana glamping avantura z vrsto alternativnih nastanitvenih opcij, kot so sobe Cabin Logs, šotori na prostem na vrhu stavbe in spalne kapsule, poleg tega pa še prostor za druženje in coworking za urbane raziskovalce z dinamičnim življenjskim stilom.

Odkrijte več
Od 39,60 €