Storitve

Štirizvezdično udobje zagotovljeno

Gostje lahko koristijo številne storitve, ki jih ponuja Hotel Lev za še prijetnejše bivanje v Ljubljani.

Hotel ima podzemno garažo z 20 parkirnimi mesti. Cena parkiranja je trenutno 19 € na vozilo na noč (cena se lahko spremeni brez predhodnega obvestila). Rezervacije niso mogoče. Stroški parkiranja se lahko dodajo hotelskemu računu.

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Hotel Lev ponuja prevoze z ter na letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU). Vožnja v eno smer traja približno 30 minut. Prevoze izvaja naš partner VIP Prevozi. Storitev lahko rezervirate prek našega hotela in izberete možnost, da se stroški prevoza dodajo hotelskemu računu.

Za rezervacijo prevoza preko hotela nam pišite na elektronski naslov oddelka individualnih rezervacij (lev@uhcollection.si) in nam sporočite sledeče informacije:

 • številka leta,
 • datum prihoda / odhoda,
 • čas prihoda / čas odhoda,
 • število oseb in
 • ime, ki naj bo napisano na tablici, s katero vas bo pričakal voznik.

Za prevoz iz hotela do letališča bo primeren čas odhoda predlagalo naše osebje.

Cene:
Enosmerni prevoz za do 2 osebi: 39 eur
Enosmerni prevoz za do 7 oseb: 70 eur

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Hotelski gostje si lahko ljubljanske znamenitosti ogledajo tudi na legendarnem poniju. Izposoja koles je na voljo na recepciji. Cena izposoje je 12 € na dan ali 4 € za dve uri.

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

V Ljubljani in drugod po Sloveniji je veliko znamenitosti, krajev in programov, ki še dodatno izboljšajo doživetje gostov.
Več informacij o izletih in ogledih, ki so na voljo, najdete na spletnih straneh naših partnerjev.

 • KOMPAS Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.
 • ROUNDABOUT TRAVEL Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.
 • SLOVENIA 4 SEASONS ponuja avanturistične izlete in izlete s poudarkom na naravnih znamenitostih. Na voljo so individualni izleti in izleti, ki si jih delite z drugimi gosti.

Priporočamo vam, da izlete rezervirate s pomočjo našega osebja – pred prihodom se lahko obrnete na naš oddelek individualnih rezervacij (lev@uhcollection.si), med bivanjem v hotelu pa na recepcijo. Če vas zanima točno določen izlet, povejte ime izleta, datum, ko bi se izleta radi udeležili, in število oseb, za katere potrebujete rezervacijo. Hotelsko osebje bo storitev potrdilo, ko se boste dogovorili o vseh podrobnostih. Če storitev rezervirate prek hotela, se stroški izleta lahko dodajo hotelskemu računu.

Po dnevu, polnem poslovnih obveznosti ali ogledovanja znamenitosti, si vzemite čas za sprostitev. Uživajte v različnih masažah s celostnim, integralnim in individualnim pristopom.

 • Masaža stopal učinkovito odpravlja posledice stresa in vzpostavlja naravno energijo telesa.
 • Masaža telesa lajša napetosti in sprošča tako telo kot duha. Izbirate lahko med masažo celega telesa in masažami posameznih delov telesa (masaža hrbta, vratu, ramen, glave itd.).
 • Masaža za odpravljanje stresa je poseben tretma, ki posveča posebno pozornost delom telesa, ki so najbolj podvrženi napetosti (ramena, vrat, hrbet itd.).
 • Globinska sprostilna masaža je kombinacija masaže stopal in telesa s skrbno izbrano glasbo in posebno uglašenimi bambusovimi zvončki Koshi, ki pozvanjajo nad telesom. Ta masaža vas bo prestavila na višjo raven popolne sprostitve.

Soba za masažo se nahaja v medetaži (poleg fitnesa). Potrebna je rezervacija, ki jo lahko naredite na recepciji, po telefonu +386 31 505 788 ali elektronski pošti taisa@taisa.si.
Več informacij o masažnih tretmajih in cenah je na voljo tukaj.
Vse navedene cene in urniki se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Gostje Hotela Lev lahko brezplačno uporabljajo fitnes v medetaži, ki je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Na voljo je vrsta fitnes naprav, vključno s sobnimi kolesi, veslaško napravo, tekalnimi stezami, napravami za vadbo trebušnih mišic itd.

Za naše goste smo uredili tudi poslovni center, ki se nahaja v medetaži, na voljo pa so računalniki in tiskalnik.

Stoli Beatnik, ki vas čakajo v medetaži, ponujajo edinstveno zvočno izkušnjo. Oblikovani kot zapredek in z vgrajenimi zvočniki so popolni za sproščanje in počitek.

Sistem za povezavo z mobilnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom uporablja tehnologijo Bluetooth ali Apple AirPlay.

Muce in kužki, težki do 10 kg, so v hotelu dobrodošli, prosimo vas le, da nam njihov prihod napoveste. Za bivanje drugih domačih živali prošnjo naslovite na hotel po elektronski pošti (lev@uhcollection.si). Živali v sobi ne smete puščati brez nadzora, lahko se namreč zgodi, da mora v sobo vstopiti hotelsko osebje. Za živali je treba plačati enkratno doplačilo za čiščenje (na bivanje na sobo), in sicer 30 €.

Da se boste tako vi kot vaš ljubljenček pri nas dobro počutili, vas prosimo, da upoštevate naslednje:

 • V notranjosti hotela, zunaj hotelske sobe, je živali treba imeti na povodcu. Zadrževanje v recepciji omejite na čim krajši čas.
 • V hotelsko restavracijo živalim vstop ni dovoljen.
 • V sobi je dovoljeno imeti le dve živali hkrati.
 • Živali ni dovoljeno v sobi puščati samih, saj lahko med vašo odsotnostjo povzročijo škodo.
 • Za škodo, ki jo na hotelski lastnini povzročijo hišni ljubljenčki, je odgovoren lastnik.
 • Zaradi varnosti našega osebja vas prosimo, da recepcijo obvestite, kdaj živali ne bo v sobi, da jo lahko očistimo.
 • Prosimo vas, da čim bolj omejite hrup, ki bi motil druge goste, na primer lajanje ali mijavkanje.

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.