Sobe

Eleganten dekor in praktično udobje

Hotel Lev ponuja širok izbor sob s štirimi zvezdicami za namestitev med obiskom Ljubljane. Prefinjena paleta odtenkov poskrbi za sproščujoč ambient v hotelu, ki se nahaja v samem središču Ljubljane. Družine, ki potrebujejo več prostora, lahko izberejo eno od naših udobnih suit.

Klasična dvoposteljna soba

Elegantno opremljene klasične dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema v Hotelu Lev v središču Ljubljane združujejo eleganco in udobje. Pisalna miza in hitra internetna povezava omogočata gostom, ki so v Ljubljani poslovno, da hitro opravijo svoje delo, preostali, ki so v mestu na oddihu, pa se lahko po dolgem dnevu ogledovanja znamenitosti spočijejo v sproščujočem ambientu.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 84,00 € NA NOČ
Premier double rooms at Hotel Lev in Ljubljana

Premier dvoposteljna soba

Nov dizajn premier dvoposteljnih sob v Hotelu Lev v Ljubljani goste navdušuje z modernim, odprtim konceptom, prefinjenim udobjem in vrhunsko opremo. Barvna shema in odprti elementi dajejo prostoru občutek preglednosti, ki se lepo dopolnjuje s čistimi linijami sodobnega ambienta brez nepotrebnih elementov. Kopalnica je opremljena z dežno prho. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 93,60 € NA NOČ
Executive Queen Room at Hotel LEV in Ljubljana

Executive soba s francosko posteljo

Executive sobe s francosko posteljo so v najvišjih nadstropjih Hotela Lev v Ljubljani in ponujajo čudovit razgled na Alpe in zeleni park Tivoli. Opremljene so s francosko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, prostorno delovno mizo, ergonomskim stolom in hitro internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 98,10 € NA NOČ
Executive Double with Castle View of Hotel LEV in Ljubljana

Executive dvoposteljna soba s pogledom na grad

Executive dvoposteljne sobe s pogledom na grad so večje kot executive sobe s francosko posteljo, se pa prav nahajajo v najvišjih nadstropjih Hotela Lev in navdušujejo s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad na vrhu grajskega griča. Opremljene so z mizo vzdolž celotne dolžine okna, udobnim pisarniškim stolom in hitro internetno povezavo. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 107,10 € NA NOČ
Junior Suite at Hotel LEV in Ljubljana

Junior suita

Junior suite Hotela Lev v izmeri kar 37 m², ki so opremljene z zakonsko posteljo in raztegljivim kavčem za dodatne goste, so odlična izbira za namestitev več gostov, na primer družin. Na voljo sta hitra brezžična internetna povezava in LCD-televizor. Suite niso priljubljene le zaradi elegantnega klasičnega interierja, ampak tudi zaradi ločenega kotička za posedanje in delovnega prostora z mizo in pisarniškim stolom. 
 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 138,60 € NA NOČ
Executive Suite at Hotel LEV in Ljubljana

Executive suita

V executive suitah Hotela Lev je udobno in nepozabno bivanje zagotovljeno. Suite z elegantnim dekorjem in površino 37 m² so opremljene z zakonsko posteljo, veliko delovno mizo in hitro internetno povezavo. V ločenem predprostoru je na voljo tudi raztegljiv kavč za sprostitev ob koncu napornega dneva, ki je lahko tudi ležišče za dodatne goste. Odlična izbira za vse, ki iščejo storitve najvišje kakovosti in maksimalno udobje namestitve v Ljubljani. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 165,60 € NA NOČ
Premier Suite at Hotel LEV in Ljubljana

Premier suita

Premier suite v najvišjem nadstropju so novost v ponudbi Hotela Lev. Za seboj imajo glamurozno preteklost, v 60. letih prejšnjega stoletja je bil tu namreč heliport za goste, ki so sem pripotovali s helikopterjem. Danes tu najdemo moderne sobe odprtega tipa, ki so urejene v pomirjujočih barvnih odtenkih in kar kličejo po sproščanju. 


Dvoposteljne suite so opremljene s čudovito kopalnico, kjer lahko gostje uživajo pod dežno prho in se razvajajo z ekskluzivno kozmetiko znamke Prija. Namesto sten je v kopalnicah prozorno steklo, ki poskrbi za svetel in zračen interier. V suitah so tudi sefi v velikosti prenosnega računalnika, udobna sedišča ob oknih, brezžična internetna povezava in LCD-televizor z vmesnikom bluetooth. 


Udoben raztegljiv kavč je več kot dovolj velik za dva dodatna gosta. In še pika na i: vse premier suite ponujajo osupljiv panoramski razgled, nekatere na mogočni Ljubljanski grad, druge pa na park Tivoli. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 183,60 € NA NOČ