Naše posebne ponudbe

ZA VSE SPODNJE PAKETE LAHKO UNOVČITE TURISTIČNE BONE.

Hotel Lev ponuja pester izbor posebnih paketov, pri katerih za svoj denar dobite res veliko. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in si privoščite nepozaben obisk Ljubljane. 

Bivaj s štirinožnim prijateljem

Uživajte v vaših počitnicah v Ljubljani skupaj s svojim kosmatim prijateljem. Sprostite se v udobnih sobah in sprehodite vašega ljubljenčka v bližnji park Tivoli.

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si oddih v Ljubljani ob koncu tedna z namestitvijo v Hotelu Lev. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 20 % popusta na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom. 

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in prejmite 25-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 30 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Hotel Lev v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži v neposredni bližini hotela.