Naše posebne ponudbe

ZA VSE SPODNJE PAKETE LAHKO UNOVČITE TURISTIČNE BONE.

Hotel Lev ponuja pester izbor posebnih paketov, pri katerih za svoj denar dobite res veliko. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in si privoščite nepozaben obisk Ljubljane. 

Shopping paket

Ste eden iz med tistih, ki gre na dopustu rad v shopping? Rezervirajte nočitev v hotelu in prejmite darilne bone Desetak in uživajte v nakupovanju!

Bivaj s štirinožnim prijateljem

Uživajte v vaših počitnicah v Ljubljani skupaj s svojim kosmatim prijateljem. Sprostite se v udobnih sobah in sprehodite vašega ljubljenčka v bližnji park Tivoli.

Ljubljana accommodation Hotel Lev

Veliki tenor

Hotel Lev se ponaša z bogato zgodovino gostov in med njimi je bil tudi veliki tenorist Luciano Pavarotti. Paket vam prinaša namestitev v suiti, v kater je bival sam veliki tenor, in je posvečen Ljubljani, kulturni prestolnici.

Doživite Ljubljano kot mesto kulture, ob tej priložnosti vam podarjamo dve vstopnici za obisk Narodne galerije.

hotel Lev Ljubljana

Levčkov družinski paket

Mali levček Leon živi v hotelu Lev in spremlja vsakega našega malega gosta na nepozabnih doživetjih po Ljubljani. Preden mali nadobudneži zaspijo, naš Leon pridno posluša in izpolnjuje skrite želje. Zato vam ob rezervaciji tega paketa podarjamo najbolj »kul« prigode, in sicer družinsko vstopnico v Ljubljanski živalski vrt ter nepozabno vožnjo z električnim vlakcem Urban.

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si oddih v Ljubljani ob koncu tedna z namestitvijo v Hotelu Lev. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 10 % popusta na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom. 

Posebna ponudba za družine

Zabava za vso družino v Ljubljani. Hotel Lev je otrokom prijazen hotel, lokacija v središču mesta pa je idealna za raziskovanje mesta z vašimi najdražjimi. Podoživite svoje otroštvo ob raznovrstnih aktivnostih v WOOP trampolin parku, kjer boste od veselja dobesedno skakali v zrak! 
            
WOOP trampolin park, največji tovrstni park v Sloveniji, obiskovalcem zagotavlja edinstveno izkušnjo skakanja in breztežnosti. Je prostor za zabavo, druženje in aktivno preživljanje prostega časa. Namenjen je odraslim, mladostnikom in otrokom, ki so stari dve leti ali več. Obiskovalci lahko v parku uživajo na več kot sto trampolinih, v zabijanju košev, trampolinskem zidu, gimnastični jami s penami, igri med dvema ognjema, hoji po napeti vrvi (»slacklinu«), igralni steni, otroškem kotičku itd. 

Edinstveni paket

Posebna ponudba Hotela Lev, ki je ne sme zamuditi noben pravi ljubitelj piva!
Med obiskom Ljubljane si oglejte tudi Pivovarno Union, spoznajte različne okuse in si na koncu ogleda žejo potešite z vrčkom sveže zvarjenega piva. Res nepozabna izkušnja! 

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in prejmite 20-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

Bivaj in parkiraj

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Namestite se v središču mesta Ljubljane in brezskrbno parkirajte v garaži zraven hotela.

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Hotel Lev v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži v neposredni bližini hotela.