Naše posebne ponudbe

Ne oklevajte: izberite eno od ponudb

Hotel Lev ponuja pester izbor posebnih paketov, pri katerih za svoj denar dobite res veliko. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in si privoščite nepozaben obisk Ljubljane. 

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si oddih v Ljubljani ob koncu tedna z namestitvijo v Hotelu Lev. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 20 % popusta na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom. 

Levčkov družinski paket

Preživite družinske počitnice v Ljubljani in spoznajte našega Leona! Mali levček Leon živi v hotelu Lev in spremlja vsakega našega malega gosta na nepozabnih doživetjih po Ljubljani. Preden mali nadobudneži zaspijo, naš Leon pridno posluša in izpolnjuje skrite želje.

Bivajte 3 noči, plačajte samo 2

Jesen v Ljubljani je čudovita. Rezervirajte 3 nočitve, plačajte pa samo 2. Eno podarimo mi! 

Bivaj s štirinožnim prijateljem

Uživajte v vaših počitnicah v Ljubljani skupaj s svojim kosmatim prijateljem. Sprostite se v udobnih sobah in sprehodite vašega ljubljenčka v bližnji park Tivoli.

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in prejmite 25-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 30 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.