Pogosta vprašanja

Poglejte si odgovore

Kliknite na povezavo Hotel Lev, Ljubljana - Slovenija in lokacija hotela se vam bo odprla na strani Google Maps (Google Zemljevidi), kjer bodo prikazana navodila za vožnjo od vaše lokacije do hotela.

Prijava v hotel je možna od 15.00 na dan prihoda, odjava iz hotela pa do 12.00 (poldneva) na dan odhoda.

Cena nočitve velja do 12.00. Odjava je do 12.00. Če se iz hotela odjavite po 12.00, boste morali plačati dodatek v višini do 50 % cene sobe. Če se odjavite po 18.00, vam bomo zaračunali dodatno nočitev. Če želite podaljšati prvotno rezervacijo, se obrnite na recepcijo, kjer vam bodo potrdili ključ

Zajtrk strežemo v hotelski zajtrkovalnici v pritličju vsak dan od 6.30 do 10.00.

V skladu s splošnimi pogoji za individualne rezervacije je odpoved rezervacije mogoča do 14.00 (po lokalnem času hotela) na dan prihoda – v nasprotnem primeru vam eno nočitev zaračunamo, razen če je navedeno drugače.
Pri tem upoštevajte, da za nekatere ponudbe, pakete in cene (na primer cene brez možnosti vračila denarja) in skupinske rezervacije (več kot 9 sob ali 14 oseb) veljajo druga pravila odpovedi, ki so posebej navedena v rezervacijskem sistemu.

Turistična taksa trenutno znaša 3,13 € na osebo na dan.

Hotel je nekadilski, zato kajenje v sobah in skupnih prostorih ni dovoljeno.

Muce in kužki, težki do 10 kg, so v hotelu dobrodošli, prosimo vas le, da nam njihov prihod napoveste. Za bivanje drugih domačih živali prošnjo naslovite na hotel po elektronski pošti (lev@uhcollection.si). Živali v sobi ne smete puščati samih, lahko se namreč zgodi, da mora v sobo vstopiti naše osebje. Za živali je treba plačati enkratno doplačilo za čiščenje (na bivanje na sobo), in sicer 30 €.

Cena se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Za več informacij si poglejte naš pravilnik o hišnih ljubljenčkih.

Cena se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Slovenija je članica EU in schengenskega območja, uradna slovenska valuta pa je evro (€). Trenutni menjalni tečaj za izbrano valuto si lahko pogledate na pretvorniku valut OANDA.

Ste našli odgovor na svoje vprašanje? Če ga niste, si oglejte še stran o naših storitvah.

Prtljago lahko do odhoda brezplačno shranite na recepciji.