Naš koncept

Brezčasna eleganca in moderno udobje

Štirizvezdični hotel z impresivnim steklenim pročeljem je zgrajen na mestu nekdanje prestižne restavracije v središču Ljubljane. Hotel Lev sprejema goste že od leta 1964 in si je zaradi storitev najvišje kakovosti pridobil pomembno mesto ne le med turisti, temveč tudi med obiskovalci, ki so v Ljubljani poslovno. Med goste, ki jih je priljubljeni hotel gostil v preteklosti, spadajo zvezdniki kot so Louis Armstrong, Bob Dylan in Luciano Pavarotti. Po temeljiti prenovi hotel gostom zagotavlja udobno in nepozabno bivanje med obiskom Ljubljane.

Sodobno udobje z retro pridihom – to je bilo vodilo nedavne prenove Hotela Lev. Posodobljene sobe in drugi hotelski prostori ustvarjajo topel ambient brezčasne elegance, ki obenem izkazuje spoštovanje do zgodovine hotela. V najvišjem nadstropju lahko gostje uživajo v dih jemajočih razgledih mesta in se pripravijo na raziskovanje znamenitosti, ki jih v Ljubljani ne manjka. Samo desetminutni sprehod iz hotela obiskovalce popelje do vznožja grajskega griča z Ljubljanskim gradom, ki se dviga nad mestnimi strehami, ali pa do Zmajskega mostu s čudovitimi kipi krilatega zelenega zmaja, ki je zaščitni znak Ljubljane.

360 Virtual Tour

360-stopinjski virtualni ogled

RAZIŠČITE HOTEL LEV OD ZNOTRAJ

Ker vemo, da je prvi vtis zelo pomemben, vas vabimo, da doživite vsako podrobnost vsakega kotička, pokrajino in priložnosti, ki jih ponuja naš hotel.