Naš koncept

Brezčasna eleganca in moderno udobje

Štirizvezdični hotel z impresivnim steklenim pročeljem je zgrajen na mestu nekdanje prestižne restavracije v središču Ljubljane. Hotel Lev sprejema goste že od leta 1964 in si je zaradi storitev najvišje kakovosti pridobil pomembno mesto ne le med turisti, temveč tudi med obiskovalci, ki so v Ljubljani poslovno. Med goste, ki jih je priljubljeni hotel gostil v preteklosti, spadajo zvezdniki kot so Louis Armstrong, Bob Dylan in Luciano Pavarotti. Po temeljiti prenovi hotel gostom zagotavlja udobno in nepozabno bivanje med obiskom Ljubljane.

Sodobno udobje z retro pridihom – to je bilo vodilo nedavne prenove Hotela Lev. Posodobljene sobe in drugi hotelski prostori ustvarjajo topel ambient brezčasne elegance, ki obenem izkazuje spoštovanje do zgodovine hotela. V najvišjem nadstropju lahko gostje uživajo v dih jemajočih razgledih mesta in se pripravijo na raziskovanje znamenitosti, ki jih v Ljubljani ne manjka. Samo desetminutni sprehod iz hotela obiskovalce popelje do vznožja grajskega griča z Ljubljanskim gradom, ki se dviga nad mestnimi strehami, ali pa do Zmajskega mostu s čudovitimi kipi krilatega zelenega zmaja, ki je zaščitni znak Ljubljane.

360 Virtual Tour

360-stopinjski virtualni ogled

RAZIŠČITE NOTRANJOST HOTELA LEV

Ker vemo, da je prvi vtis zelo pomemben, vas vabimo, da si ogledate vsak posamezni kotiček našega hotela in vse, kar hotel ponuja.