Dogodki

Odlična lokacija za družabne in poslovne dogodke

Novi koncepti
dogodkov in srečanj
v prostoru TehnoLev
in Karantaniji.

V butičnem hotelu na odlični lokaciji v središču Ljubljane je na voljo vrsta večnamenskih dvoran za raznovrstne dogodke, od konferenc, sprejemov, gala večerij do porok. Največji prostor, ki je na voljo v Hotelu Lev, je konferenčna dvorana Karantanija, ki lahko na 367 m² sprejme 400 gostov.

V nekdanjem Tehnounionu in le korak stran od Hotela Lev se nahaja inovativen konferenčni center TehnoLev, v katerem so tri modularno zasnovane konferenčne dvorane, ki se popolnoma prilagajajo različnim obsegom in vrstam srečanj. Večnamenski prostor je opremljen z najsodobnejšo opremo. Trije vsestranski prostori se s pomočjo premičnih sten in predelnih zaves prilagajajo potrebam organizatorjev in sprejmejo do 115 gostov. 

Vse dvorane so opremljene z vrhunskim sistemom ozvočenja in osvetljave, platnom in projektorjem, po potrebi pa lahko najamete tudi dodatno opremo (seznam v nadaljevanju). Na voljo je tudi pogostitev, prilagojena vsakemu posameznemu dogodku. Poleg odlične lokacije pa Hotel Lev ponuja še eno prednost – parkirna mesta.

Oglejte si preglednico dvoran, kjer so naštete vse naše dvorane in saloni. Če želite katero od dvoran rezervirati za svoj dogodek, izpolnite obrazec ali pa spodaj naredite direktno spletno rezervacijo.

Hall Chart

Preglednica dvoran

Oglejte si preglednico različnih dvoran in salonov, ki so na voljo. Za ogled vseh podrobnosti, vključno z velikostjo in posebnostmi, kliknite na posamezno dvorano. V Hotelu Lev je na voljo velika konferenčna dvorana, v sosednji stavbi pa še tri dodatne dvorane.

Storitve in tehnična oprema

Oprema

Široka paleta storitev in najsodobnejša oprema za vse vrste dogodkov in srečanj, tako velikih kot majhnih.

Odkrijte več