Rezervirajte direktno prek Grand hotela Union

Posebne ugodnosti za direktne rezervacije

PET ODLIČNIH RAZLOGOV ZA REZERVACIJO PREK NAŠE SPLETNE STRANI


Z rezervacijo direktno na spletni strani Grand hotela Union ste upravičeni do posebnih ugodnosti, ki bodo vaše bivanje pri nas naredile še prijetnejše.

Bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko koristite v hotelskih lokalih (na sobo na bivanje)

15-odstotni popust na vse tretmaje v wellness centru Sense Wellness

Zajamčeno najboljše cene

Zgodnja prijava in pozna odjava (odvisno od razpoložljivosti)

10-odstotni popust na najboljšo ceno z možnostjo Private Offers

Ob zgodnji prijavi se vaš obisk Ljubljane začne takoj po prihodu, ob pozni odjavi pa vam ne bo treba hiteti s pakiranjem tik pred odhodom.

Zagotovite si najboljšo spletno ceno za izbrano sobo in bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko koristite v hotelskih restavracijah in barih. (Bon ne velja za mini bar v hotelski sobi.)

Izkoristite ponudbo Private Offers in prihranite 10 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Možnost Private Offers najdete prek našega spletnega rezervacijskega sistema – spodaj kliknite na Rezervirajte zdaj.Vsi tretmaji v našem wellness centru, ki je v sosednjem uHotelu, so vam na voljo s 15-odstotnim popustom. Privoščite si masažo ali se razvajajte z VIP-tretmaji. Oglejte si seznam vseh storitev, ki so na voljo v wellness centru.

Ugodosti veljajo le med vašim bivanjem v hotelu.

Naštete ugodnosti so na voljo le za rezervacije, narejene neposredno na uradni spletni strani skupine Union Hotels Collection,
ne pa tudi za rezervacije prek spletnih strani tretjih ponudnikov.