Nobena želja ni prevelika

Člani mednarodnega združenja conciergov Les Clefs d'Or

Naša concierge ekipa je ponosna članica uglednega združenja hotelskih conciergov Les Clefs d'Or (Združenja zlatih ključev) in predana nudenju storitev najvišje kakovosti. Vsi člani ekipe vam bodo z veseljem v pomoč pri kakršnihkoli vprašanjih ali željah pred vašim obiskom Ljubljane, med njim ali po njem – pa naj gre za rezervacijo mize za večerjo, urejanje cvetja za kakšno posebno priložnost ali rezervacijo izletov in ogledov znamenitosti.

Svoje želje in vprašanja naslovite na elektronski naslov [email protected] ali pokličite na števillko +386 1 308 1219 – – z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Grand hotel Union ponuja parkiranje v središču Ljubljane v hotelski podzemni garaži s 120 parkirnimi mesti, ki se nahaja v uHotelu, sestrskem hotelu v sosednji stavbi. Cena parkiranja je 20 € na vozilo na noč.
Rezervacije niso mogoče. Stroški parkiranja se lahko dodajo hotelskemu računu.

Po želji vozilo gostom parkira hotelsko osebje.

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Grand hotel Union ponuja prevoze z Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU). Shuttle prevoze si delite z drugimi potniki, vožnja v eno smer pa traja približno 30 minut.

Prevoze izvaja naš partner NOMAGO. Več informacij je na voljo na njihovi spletni strani, kjer lahko prevoz tudi rezervirate. Storitev lahko rezervirate tudi prek našega hotela in izberete možnost, da se stroški prevoza dodajo hotelskemu računu.

Za rezervacijo prevoza prek hotela nam pišite na elektronski naslov oddelka individualnih rezervacij ([email protected]) in nam sporočite informacije o letu, število oseb in ime, ki naj bo napisano na tablici, s katero vas bo pričakal voznik. Za prevoz iz hotela do letališča bo primeren čas odhoda predlagalo naše osebje.

Cena enosmernega prevoza od Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana do hotela je 12 € na osebo. Stroški prevoza se lahko dodajo hotelskemu računu.

Urnik

Urnik prevozov je določen, vendar se lahko spremeni glede na ure letov.

Od Ljubljane do Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana

Vstopna postaja

Odhod

Odhod

Odhod

Odhod

Odhod

Odhod

Avtobusna postaja Ljubljana

4:50

7:20

10:05

13:20

14:50

17:50

Grand Hotel Union

5:00

7:30

10:15

13:30

15:00

18:00

Od Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana do Ljubljane

Vstopna postaja

Odhod

Odhod

Odhod

Odhod

DOdhod

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana

9:05

11:45

16:40

19:25

22:10


Navedene cene in urniki se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Hotelski gostje si lahko ljubljanske znamenitosti ogledajo tudi na legendarnem poniju. Izposoja koles je na voljo na recepciji. Cena izposoje je 12 € na dan ali 4 € za dve uri.

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

V Ljubljani in drugod po Sloveniji je veliko znamenitosti, krajev, aktivnosti in programov, ki še dodatno izboljšajo doživetje gostov.

Več informacij o izletih in ogledih, ki so na voljo, najdete na spletnih straneh naših partnerjev.

KOMPAS Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.

ROUNDABOUT TRAVEL Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.

SLOVENIA 4 SEASONS ponuja avanturistične izlete in izlete s poudarkom na naravnih znamenitostih. Na voljo so individualni izleti in izleti, ki si jih delite z drugimi gosti.

Priporočamo vam, da izlete rezervirate s pomočjo našega osebja – pred prihodom se lahko obrnete na naš oddelek individualnih rezervacij ([email protected]), med bivanjem v hotelu pa na recepcijo. Če vas zanima točno določen izlet, povejte ime izleta, datum, ko bi se izleta radi udeležili, in število oseb, za katere potrebujete rezervacijo. Hotelsko osebje bo storitev potrdilo, ko se boste dogovorili o vseh podrobnostih. Če storitev rezervirate prek hotela, se stroški izleta lahko dodajo hotelskemu računu.

Sprostite se v prijetnem okolju z orientalskim pridihom in svojo telo ter dušo napolnite z novo energijo. 

Gostje hotela lahko brezplačno uporabljajo bazen in savno wellness centra, ki je v 8. nadstropju uHotela, sestrskega hotela v sosednji stavbi. Proti doplačilu je na voljo tudi vrsta masažnih in lepotnih tretmajev. Poglejte cenik storitev.

Za zagotavljanje maksimalnega udobja vseh obiskovalcev je za uporabo wellness centra (bazena, savn ali masažnih tretmajev) potrebna rezervacija – na recepciji, na telefonski številki +386 40 377 888 in +386 1 308 17 02 ali prek elektronskega naslova [email protected].

Odpiralni čas
Med tednom: 7:00  – 22:00
Vikendi in prazniki: 10:00 – 22.00

Navedene cene in urniki se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Pozabite na vsakodnevni stres in si naberite novih moči med vadbo v fitnesu, ki je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nahaja se v medetaži uHotela v sosednji stavbi, hotelski gostje pa ga lahko uporabljajo brezplačno. Na voljo so tekalne steze, sobna kolesa, proste uteži, kettlebell uteži, blazine itd.

Gostje se lahko udeležijo tudi multifunkcionalnega treninga – visoko intenzivne vadbe.

Za naše goste smo uredili tudi poslovni center, ki je poleg recepcije, na voljo pa so računalniki, tiskalnik in fotokopirni stroj. 

Muce in kužki, težki do 10 kg, so v Grand hotelu Union dobrodošli, prosimo vas le, da nam njihov prihod napoveste. Za bivanje drugih domačih živali prošnjo naslovite na hotel po elektronski pošti ([email protected]). Živali v sobi ne smete puščati brez nadzora, lahko se namreč zgodi, da mora v sobo vstopiti hotelsko osebje. Za živali je treba plačati enkratno doplačilo za čiščenje (na bivanje na sobo), in sicer 30 €.

Da se boste tako vi kot vaš ljubljenček pri nas dobro počutili, vas prosimo, da preberete naš pravilnik o hišnih ljubljenčkih.

  • V notranjosti hotela, zunaj hotelske sobe, je živali treba imeti na povodcu. Zadrževanje v recepciji omejite na čim krajši čas.
  • V hotelsko restavracijo živalim vstop ni dovoljen.
  • V sobi je dovoljeno imeti le dve živali hkrati.
  • Živali ni dovoljeno v sobi puščati samih, saj lahko med vašo odsotnostjo povzročijo škodo.
  • Za škodo, ki jo na hotelski lastnini povzročijo hišni ljubljenčki, je odgovoren lastnik.
  • Zaradi varnosti našega osebja vas prosimo, da recepcijo obvestite, kdaj živali ne bo v sobi, da jo lahko očistimo.
  • Prosimo vas, da čim bolj omejite hrup, ki bi motil druge goste, na primer lajanje ali mijavkanje.

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Hotel ponuja tudi storitve pranja in likanja. Hotelske vrečke za perilo pustite v sobi skupaj z izpolnjenim obrazcem. 

Niste našli potrebnih informacij? Poglejte si še našo stran s pogostimi vprašanji.