Posebne ponudbe Grand hotela Union

Za nepozabno bivanje v hotelu

Za res nepozabno bivanje v Ljubljani je Grand hotel Union poskrbel s pestrim izborom posebnih ponudb. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim željam, in uživajte v brezskrbnem oddihu.

Men in the airport

Prevoz z letališča

Boste med obiskom Ljubljane stanovali v Grand hotel Union? Ne delajte si skrbi glede prevoza z Letališča Ljubljana – za prevoz bomo poskrbeli mi! 

Comfort Double Room at Grand Hotel Union in Ljubljana

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Grand hotel Union v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

A room with a view at Union Hotels Collection in Ljubljana

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si uživanje v Ljubljani ob koncu tedna. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 10 % popusta na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom.

Salad and Hamburger

Kulinarični paket

Rezervirajte dvodnevno namestitev v Grand hotelu Union in se prepustite uživanju v nepozabnem kulinaričnem doživetju v središču Ljubljane! Prejeli boste dobroimetje v vrednosti 50 €, ki ga lahko koristite v hotelskih gostinskih lokalih. Uživajte v kulinaričnih dobrotah in se podružite z domačini v zgodovinskem, secesijskem ambientu restavracije, kavarne in bara Grand hotela Union.

Ljubljana

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in dobite 20% popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenke prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25% na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

PAKET ZA TEKAČE

Tri, štiri, zdaj! Izkoristite odlično priložnost in v času Ljubljanskega maratona bivajte v središču Ljubljane!

Udeležite se največjega slovenskega tekaškega dogodka – Ljubljanskega maratona, ki je zahvaljujoč izjemno privlačni tekaški trasi po mestnih ulicah zelo priljubljen med slovenskimi in tujimi tekači. Z našim posebnim paketom, ki je na voljo le v času maratona, boste bivali v središču mesta, tako rekoč poleg štartne črte.

Ne zamudite edinstvene priložnosti in rezervirajte naš paket za tekače.