Posebne ponudbe Grand hotela Union

ZA VSE SPODNJE PAKETE LAHKO UNOVČITE TURISTIČNE BONE.

Za res nepozabno bivanje v Ljubljani je Grand hotel Union poskrbel s pestrim izborom posebnih ponudb. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim željam, in uživajte v brezskrbnem oddihu.

Corner Suite

Shopping paket Union

Spoznajte Ljubljano in si hkrati privoščite nakupovalni oddih! Poleg odlične namestitve in prijaznega osebja, vam ob nakupu tega paketa podarimo darilne bone Desetak.

Wellness paket

Wellness paket

Privoščite si sproščujoč oddih v slovenski prestolnici. Ob rezervaciji wellness paketa vam podarimo tajsko masažo z aromatičnimi olji za 2 osebi, dobrodošlico s penino in prost vstop v bazen in savne. 

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Grand hotel Union v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

Grand paket za ljubljenčke

Uživajte v grandiozni izkušnji v središču Ljubljane skupaj s svojim ljubljenčkom.

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si uživanje v Ljubljani ob koncu tedna. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 15-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom.

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in prejmite 25-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 30 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.