Posebne ponudbe Grand hotela Union

ZA VSE SPODNJE PAKETE LAHKO UNOVČITE TURISTIČNE BONE.

Za res nepozabno bivanje v Ljubljani je Grand hotel Union poskrbel s pestrim izborom posebnih ponudb. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim željam, in uživajte v brezskrbnem oddihu.

Doživetje kraljice Elizabete

Grand hotel Union je v svoji zgodovini gostil mnoge prestižne goste ob njihovem obisku Ljubljane. Za vas smo pripravili posebno doživetje z utrinki bivanja Njenega Veličanstva kraljice Elizabete II. V prestižni suiti, kjer je bivala kraljica, vas bo pričakalo še najljubše kraljičino pecivo in pijača.

Ob nakupu paketa vam Grand hotel Union podarja »Ogled Ljubljanskega gradu« za dve osebi.

Paket za mladoporočence

Razvajajta se na najbolj romantično noč v vajinem življenju, v najlepšem in najprestižnejšem hotelu v Ljubljani!

V Grand hotelu Union bomo poskrbeli za nepozabno doživetje, polno ljubezni in romantike. Ob tej priložnosti vama Grand hotel Union podarja 99% popust na vso hrano in pijačo v vseh hotelskih gostinskih obratih, in še mnogo več …

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si uživanje v Ljubljani ob koncu tedna. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo:
10-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom.

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in prejmite 20-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.