Več kot 115 let zgodovine

Hotel na ekskluzivni lokaciji

Grand hotel Union ki ga je v secesijskem slogu zasnoval arhitekt Josip Vancaš, je v času, ko je bil zgrajen, veljal za izjemen arhitekturni presežek. Odkar je eleganten hotel s štirimi zvezdicami svoja vrata v Ljubljani slovesno odprl leta 1905, goste razvaja s pristnim slovenskim gostoljubjem v ambientu klasične elegance. Kljub prenovi je Grand hotel Union ohranil značilnosti razkošnega slovenskega dizajna in secesijske arhitekture. V hotelu se lahko gostje sprostijo v mirnem, prijetnem ambientu in uživajo v pristnem hotelskem doživetju.

Kot se spodobi za tako ugleden hotel, Grand hotel Union gostom ponuja paleto vrhunskih storitev, ki jo zaokroža hotelski concierge.

Gostom so v sosednjem uHotelu na voljo notranji bazen, fitnes, savna in masažni tretmaji. Čeprav je v središču mesta, je Grand hotel Union dostopen z avtomobilom – na voljo so varovana parkirna mesta v podzemni garaži.

Skupaj z uHotelom tvori največji konferenčni center v Ljubljani, kjer so gostom na voljo različne storitve in prireditveni prostori, od manjših večnamenskih dvoran in salonov do Unionske dvorane, ki sprejme do 800 gostov.

Odlično je poskrbljeno tudi za kulinariko. Gurmani lahko izbirajo med sofisticirano Restavracijo Union ali Kavarno Union, kjer strežejo sladke dobrote s tradicijo stoletnih receptov. Kavarna je že več kot stoletje priljubljeno zbirališče domačinov, nekdaj pa so se v njenem veličastnem ambientu zbirali aristokrati ter znane osebnosti iz sveta kulture.

360 Virtual Tour

360-stopinjski virtualni ogled

RAZIŠČITE NOTRANJOST GRAND HOTELA UNION

Ker vemo, da je prvi vtis zelo pomemben, vas vabimo, da si ogledate vsak posamezni kotiček našega hotela in vse kar hotel ponuja.