Vrsta namestitvenih možnosti

Prefinjena eleganca in popolno udobje

Gostom štirizvezdičnega Grand hotela Union v Ljubljani je na voljo več namestitvenih možnosti: od elegantnih, dobro opremljenih hotelskih sob in prostornih suit do hotelskih stanovanj, ki so na odlični lokaciji v starem delu mesta – nekatere imajo balkon in pogled na Ljubljanski grad. V ceno je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga strežemo v zajtrkovalnici v pritličju hotela in si je prislužil odlične ocene gostov na spletnih popotniških portalih. Vključuje širok izbor toplih jedi, sirov, mesnin, palačink in še marsičesa za odličen začetek dneva in pripravo na ogledovanje znamenitosti ali poslovna srečanja v eni od hotelskih večnamenskih dvoran in salonov.

Comfort soba s francosko posteljo

Soba

Prostorne comfort sobe s francosko posteljo v Grand hotelu Union v Ljubljani, ki jih odlikujejo čiste, preproste linije in eleganten dekor, gostom zagotavljajo popolno udobje. V sobah je na voljo francosko ležišče, brezplačen internet in mednarodni TV-programi na LCD-televizorju.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 123,00 € NA NOČ

Comfort dvoposteljna

Soba

Comfort dvoposteljne sobe so po velikosti večje od comfort sob s francosko posteljo, ki so prav tako na voljo v Grand hotelu Union, opremljene pa so z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, prostornim delovnim kotičkom, brezplačnim internetom in televizorjem s kabelskimi programi. Svetle in zračne sobe gostom zagotavljajo popolno udobje. Nekatere sobe v višjih nadstropjih z balkonom ponujajo tudi čudovite razglede proti Alpam ali Ljubljanskemu gradu.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 133,00 € NA NOČ

Deluxe dvoposteljna

Soba

Kar 34 m2 velike deluxe dvoposteljne sobe gostom ponujajo obilo prostora za počitek po celem dnevu raziskovanja Ljubljane ali poslovnih obveznosti. Elegantne sobe, urejene z mislijo na secesijsko dediščino in stoletno tradicijo Grand hotela Union, so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, pisalno mizo in kotičkom za posedanje – vsem potrebnim za udobno bivanje v Ljubljani.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 151,20 € NA NOČ

Hotelsko stanovanje

Stanovanje

Za goste, ki imajo namen v Ljubljani ostali dalj časa, ima Grand hotel Union na voljo tudi elegantna hotelska stanovanja s tradicionalnim pridihom. Stanovanja, ki so odlična izbira za daljše bivanje, imajo manjšo kuhinjo s kavnim aparatom, dnevni prostor z delovno površino, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico s kadjo. Popolna kombinacija sodobnega dizajna in udobja.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 182,70 € NA NOČ

Dvoposteljna soba s pogledom na grad

POGLEDOM NA GRAD

Posebnost teh sob je izjemen pogled na grad, ki stoji na vrhu z gozdom poraščenega grajskega griča. V sobah prevladujejo pomirjujoči pastelni odtenki, interier pa zaznamujejo elegantni elementi v secesijskem slogu, po katerem je Grand hotel Union tako znan. Dvoposteljne sobe s pogledom na grad so opremljene z velikim zakonskim ležiščem, kopalnico s prho in velikim delovnim prostorom.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 164,70 € NA NOČ

Deluxe

Suita

Deluxe suite Grand hotela Union v velikosti kar 48 m2 ali več so odlična izbira za goste, ki iščejo prostornejšo hotelsko namestitev. Elegantne suite so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema francoskima ležiščema, na voljo pa je tudi ločen dnevni prostor z raztegljivim kavčem in prostorno delovno mizo za popolno udobje hotelskega bivanja.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 243,00 € NA NOČ

Družinska suita z dvema spalnicama

Suita

Družinske suite z dvema spalnicama, ki so na voljo v Grand hotelu Union, so odlična izbira za družine, ki iščejo malce več zasebnosti. V suitah z dvema spalnicama, manjšo kuhinjo in dnevnim prostorom se bo vsak družinski član počutil kot doma. Brezplačna internetna povezava in LCD-televizor z mednarodnimi TV-programi bodo poskrbeli za kratkočasenje najmlajših gostov po celodnevnem ogledovanju mesta.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 205,20 € NA NOČ

Predsedniška

Suita

Tri elegantne predsedniške suite Grand hotela Union v velikosti do 70 m2 ponujajo luksuzno namestitev s čudovitim razgledom na Tromostovje. Prostorne suite obsegajo velik dnevni prostor z dvema naslonjačema in kavčem, dve spalnici in kopalnico s kadjo.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 288,00 € NA NOČ

Kraljeva

Suita

Razkošna kraljeva suita je najboljše, kar lahko ponudi Grand hotel Union. Elegantna in udobna suita, velika kar 140 m², navduši tudi najzahtevnejše goste. Sestavljena je iz prostorne jedilnice, elegantnega dnevnega prostora, glavne spalnice in treh kopalnic. Največja kopalnica se ponaša s prelepim zlatim mozaikom v obliki ptic, masažno kadjo in ločenim prostorom za prhanje.

REZERVIRAJTE ZDAJ
Pošljite povpraševanje za ceno