Vrsta namestitvenih možnosti

Prefinjena eleganca in popolno udobje

Gostom štirizvezdičnega Grand hotela Union v Ljubljani je na voljo več namestitvenih možnosti: od elegantnih, dobro opremljenih hotelskih sob in prostornih suit do hotelskih stanovanj, ki so na odlični lokaciji v starem delu mesta – nekatere imajo balkon in pogled na Ljubljanski grad. V ceno je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga strežemo v zajtrkovalnici v pritličju hotela in si je prislužil odlične ocene gostov na spletnih popotniških portalih. Vključuje širok izbor toplih jedi, sirov, mesnin, palačink in še marsičesa za odličen začetek dneva in pripravo na ogledovanje znamenitosti ali poslovna srečanja v eni od hotelskih večnamenskih dvoran in salonov.

Comfort soba s francosko posteljo

Prostorne comfort sobe s francosko posteljo v Grand hotelu Union v Ljubljani, ki jih odlikujejo čiste, preproste linije in eleganten dekor, gostom zagotavljajo popolno udobje. V sobah je na voljo francosko ležišče, brezplačen internet in mednarodni TV-programi na LCD-televizorju.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 146,70 € NA NOČ

SUPERIOR COMFORT SOBA

Povsem prenovljene in elegantne Superior Comfort sobe so navdihnjene z originalno secesijsko dediščino Grand hotela Union v Ljubljani. Odlikuje jih parket iz kostanjevega lesa, visoki stropi in edinstveno pohištvo. Povprečna velikost sobe meri 21 m² in gosti lahko v njej počivajo na zakonski postelji, brskajo po spletu z brezplačnim brezžičnim internetom ali pregledujejo mednarodne kanale na Smart TV.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 160,20 € NA NOČ

Deluxe dvoposteljna soba

Kar 34 m2 velike deluxe dvoposteljne sobe gostom ponujajo obilo prostora za počitek po celem dnevu raziskovanja Ljubljane ali poslovnih obveznosti. Elegantne sobe, urejene z mislijo na secesijsko dediščino in stoletno tradicijo Grand hotela Union, so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, pisalno mizo in kotičkom za posedanje – vsem potrebnim za udobno bivanje v Ljubljani.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 178,20 € NA NOČ

GRAND DELUXE SOBA

Elegantno prenovljene Grand Deluxe sobe je navdihnila originalna secesijska dediščina hotela. Sobe z visokimi stropi so prostorne, parketna tla so iz kostanjevega lesa in opremljene so z edinstvenim pohištvom. S povprečno velikostjo 31 m² večina teh čudovito opremljenih sob nudi odprt pogled na ljubljansko peš cono v secesijskem slogu. V sobi je velika zakonska postelja ali dve enojni postelji ter prostor za sedenje. Kaj več od tega bi obiskovalec Ljubljane sploh želel?

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 187,20 € NA NOČ

Družinska suita z dvema spalnicama

Družinske suite z dvema spalnicama, ki so na voljo v Grand hotelu Union, so odlična izbira za večje družine, ki iščejo malce več zasebnosti. V suitah z dvema spalnicama, manjšo kuhinjo in dnevnim prostorom z raztegljivim kavčem (180 x 200 cm) se bo vsak družinski član počutil kot doma. Brezplačna internetna povezava in LCD-televizor z mednarodnimi TV-programi bodo poskrbeli za kratkočasenje najmlajših gostov po celodnevnem ogledovanju mesta.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 268,20 € NA NOČ

RESIDENCE SUITA Z DVEMA SPALNICAMA

Nova Residence Suita z dvema spalnicama je bila zamišljena kot vaša zasebna rezidenca v središču Ljubljane. Idealna je za potovanja v družbi, družinska potovanja in za daljša bivanja. Na novo prenovljena suita, s poudarkom na secesijski dediščini hotela, nudi prostorno nastanitev v povprečni velikosti 66 m² z dvema spalnicama, ločeno dnevno sobo in jedilnico ter edinstvenim pohištvom. Suita ima veliko zakonsko posteljo ali dve enojni postelji ter dodaten raztegljiv kavč za otroke.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 295,20 € NA NOČ

Hotelsko stanovanje

Za goste, ki imajo namen v Ljubljani ostali dalj časa, ima Grand hotel Union na voljo tudi elegantna hotelska stanovanja s tradicionalnim pridihom. Stanovanja, ki so odlična izbira za daljše bivanje, imajo manjšo kuhinjo s kavnim aparatom, dnevni prostor z delovno površino, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico s kadjo. Popolna kombinacija sodobnega dizajna in udobja.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 232,20 € NA NOČ
Grand Hotel Union Junior Suite Living Room

JUNIOR SUITA

Nova Junior suita je zasnovana za daljše bivanje ali družinska potovanja. Sodobno, edinstveno in elegantno vzdušje navdihuje izvirna secesijska hotelska dediščina. Vsaka suita ima ločen, očarljiv dnevni prostor z raztegljivim kavčem, parketna tla iz kostanjevega lesa, visoke strope in edinstveno pohištvo. Velike so 35 m² ter nudijo veliko zakonsko posteljo ali dve enojni postelji in raztegljiv kavč.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 250,20 € NA NOČ

Corner suita

Dve elegantni Corner suiti Grand hotela Union v velikosti do 70 m2 ponujata luksuzno namestitev s čudovitim razgledom na Tromostovje. Prostorni suiti obsegata velik dnevni prostor z dvema naslonjačema in kavčem, dve spalnici in kopalnico s kadjo.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 342,00 € NA NOČ

GRAND CORNER SUITA

Povsem preurejena Grand Corner Suita nudi izpopolnjeno eleganco prvotne secesijske dediščine hotela. Ima prominentno kotno lokacijo, ki ponuja edinstven pogled na Prešernov trg, Tromostovje in Ljubljanski grad. Enosoben apartma v velikosti 81 m² vas vabi, da sprejmete povabilo na popolno dogodivščino v Ljubljani. Ponuja veliko zakonsko posteljo ali dve enojni postelji ter dodatni raztegljiv kavč za otroke, zasebno jedilnico, spalnico z veliko kopalnico in kopalnico za goste.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 387,00 € NA NOČ

GRAND UNION SUITA

Grand Union Suita z nič manj kot 130 m2 je resnično edinstvena in v Ljubljani ne boste našli ničesar podobnega. Avantura se začne v dnevni sobi, ki je vsa narejena po meri ter vas razvaja s secesijsko navdihnjenimi teksturami, žlahtnimi materiali ter originalnim pohištvom in svetili. Dnevna soba in jedilnica segata do balkona s pogledom na secesijsko ljubljansko mestno ulico. V zasebni jedilnici lahko organizirate tudi sestanke, novinarsko konferenco ali zasebno pogostitev. Suita je odlična izbira za diplomatske ali druge pomembne obiske ter vključuje veliko spalnico, dve veliki kopalnici, dve kopalnici za goste in kuhinjo.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 1530,00 € NA NOČ