Vrsta namestitvenih možnosti

Prefinjena eleganca in popolno udobje

Gostom štirizvezdičnega Grand hotela Union v Ljubljani je na voljo več namestitvenih možnosti: od elegantnih, dobro opremljenih hotelskih sob in prostornih suit do hotelskih stanovanj, ki so na odlični lokaciji v starem delu mesta – nekatere imajo balkon in pogled na Ljubljanski grad. V ceno je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga strežemo v zajtrkovalnici v pritličju hotela in si je prislužil odlične ocene gostov na spletnih popotniških portalih. Vključuje širok izbor toplih jedi, sirov, mesnin, palačink in še marsičesa za odličen začetek dneva in pripravo na ogledovanje znamenitosti ali poslovna srečanja v eni od hotelskih večnamenskih dvoran in salonov.

Comfort soba s francosko posteljo

Prostorne comfort sobe s francosko posteljo v Grand hotelu Union v Ljubljani, ki jih odlikujejo čiste, preproste linije in eleganten dekor, gostom zagotavljajo popolno udobje. V sobah je na voljo francosko ležišče, brezplačen internet in mednarodni TV-programi na LCD-televizorju.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 93,10 € NA NOČ

Deluxe dvoposteljna soba

Kar 34 m2 velike deluxe dvoposteljne sobe gostom ponujajo obilo prostora za počitek po celem dnevu raziskovanja Ljubljane ali poslovnih obveznosti. Elegantne sobe, urejene z mislijo na secesijsko dediščino in stoletno tradicijo Grand hotela Union, so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, pisalno mizo in kotičkom za posedanje – vsem potrebnim za udobno bivanje v Ljubljani.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 110,60 € NA NOČ

Družinska suita z dvema spalnicama

Družinske suite z dvema spalnicama, ki so na voljo v Grand hotelu Union, so odlična izbira za družine, ki iščejo malce več zasebnosti. V suitah z dvema spalnicama, manjšo kuhinjo in dnevnim prostorom se bo vsak družinski član počutil kot doma. Brezplačna internetna povezava in LCD-televizor z mednarodnimi TV-programi bodo poskrbeli za kratkočasenje najmlajših gostov po celodnevnem ogledovanju mesta.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 159,60 € NA NOČ

Hotelsko stanovanje

Za goste, ki imajo namen v Ljubljani ostali dalj časa, ima Grand hotel Union na voljo tudi elegantna hotelska stanovanja s tradicionalnim pridihom. Stanovanja, ki so odlična izbira za daljše bivanje, imajo manjšo kuhinjo s kavnim aparatom, dnevni prostor z delovno površino, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico s kadjo. Popolna kombinacija sodobnega dizajna in udobja.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 142,10 € NA NOČ

Predsedniška suita

Tri elegantne predsedniške suite Grand hotela Union v velikosti do 70 m2 ponujajo luksuzno namestitev s čudovitim razgledom na Tromostovje. Prostorne suite obsegajo velik dnevni prostor z dvema naslonjačema in kavčem, dve spalnici in kopalnico s kadjo.

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 224,00 € NA NOČ

Kraljeva suita

Razkošna kraljeva suita je najboljše, kar lahko ponudi Grand hotel Union. Elegantna in udobna suita, velika kar 140 m², navduši tudi najzahtevnejše goste. Sestavljena je iz prostorne jedilnice, elegantnega dnevnega prostora, glavne spalnice in treh kopalnic. Največja kopalnica se ponaša s prelepim zlatim mozaikom v obliki ptic, masažno kadjo in ločenim prostorom za prhanje.

REZERVIRAJTE ZDAJ
Pošljite povpraševanje za ceno