Največji hotelski konferenčni center v Ljubljani

Za vse vrste dogodkov, majhne in velike

Z izkušnjami
in znanjem
do popolnosti
organiziramo
vsak vaš dogodek.

Grand Hotel Union je s 3000 m² večnamenskih dvoran in salonov največji konferenčni center v Ljubljani in odlična izbira za najrazličnejše dogodke, od gala večerij do poslovnih kosil. Letno organiziramo približno 800 dogodkov, ki potekajo v 20 dvoranah in salonih, med katerimi izstopa veličastna Unionska dvorana. Dvorana, ki je prava mojstrovina secesijskega sloga, nekoč pa so tam prirejali predvsem plese, sprejme do 800 ljudi. Zaradi svojega elegantnega dekorja je odlična izbira tudi za poroke, ki jih lahko od začetka do konca pomaga organizirati hotelski koordinator dogodkov in vam tako pričara nepozabno poroko v edinstvenem okolju s stoletno zgodovino.

Oglejte si preglednico dvoran, kjer so naštete vse naše dvorane in saloni. Če želite katero od dvoran ali salonov rezervirati za svoj dogodek, izpolnite obrazec ali pa spodaj naredite direktno spletno rezervacijo.

Hall Chart

Preglednica dvoran

Oglejte si preglednico različnih dvoran in salonov, ki so na voljo. Za ogled vseh podrobnosti, vključno z velikostjo in posebnostmi, kliknite na posamezno dvorano. Poleg vsega ostalega je velika prednost uHotela tudi lokacija v središču mesta in varovana garaža. 

Storitve in tehnična oprema

Oprema

Široka paleta storitev in najsodobnejša oprema za vse vrste dogodkov in srečanj, tako velikih kot majhnih. 

Odkrijte več