Za telo in dušo

Vse za dobro počutje naših gostov

Wellness storitve, vključno z bazenom, so na voljo v sosednjem sestrskem uHotelu. Poležavanje ob bazenu ali sproščanje v savnah je za hotelske goste brezplačno.

Sense Wellness

Gostom Grand hotela Union so na voljo wellness storitve v centru Sense Wellness, ki je v najvišjem nadstropju uHotela, sestrskega hotela v sosednji stavbi. V wellness centru lahko zaplavate v razkošnem penthouse bazenu ali se sproščate v ležalniku na odprti terasi s čudovitim razgledom na Ljubljano. Za hotelske goste je uporaba brezplačna, proti doplačilu pa so na voljo tudi masažni, sprostitveni in lepotni tretmaji. Za večjo zasebnost je možna tudi rezervacija zasebnega prostora VIP-rezidenca, kjer sta vam na voljo savna in masažna kopel.

Za zagotavljanje maksimalnega udobja vseh obiskovalcev je za uporabo wellness centra (bazena, savn ali masažnih tretmajev) potrebna rezervacija – na recepciji ali prek spodaj navedenega kontakta.

Za zunanje obiskovalce wellnessa je prva ura parkiranja v garaži hotela brezplačna, nadaljnje ure se obračunajo po rednem ceniku. Obiskovalec mora za uveljavitev popusta receptorju predložiti račun.

Odpiralni čas
Med tednom: 16.00-21.00
Vikendi in prazniki: 16.00-21.00

Kontakt
+386 40 377 888
+386 1 308 17 02
union@sense.si

Gostje Grand hotela Union so lepo vabljeni v fitnes, kjer se bodo razgibali, pozabili na vsakodnevni stres in si nabrali novih moči. Na voljo so tekalne steze, sobna kolesa, proste uteži, kettlebell uteži, blazine itd. Fitnes, ki je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu, je v medetaži uHotela v sosednji stavbi, gostom pa je na voljo brezplačno.

Gostje se lahko vsak dan ob 17.00, 18.00 ali 19.00 udeležijo tudi multifunkcionalnega treninga (MFT). MFT je dinamična vadba, primerna za vsakogar – intenzivnost in breme prilagajamo vsakemu posamezniku glede na njegove sposobnosti, želje in cilje.

Med treningi lahko drugi gostje uporabljajo vadbene naprave in fitnes opremo.

Cenik multifunkcionalnega treninga

TRENINGI V SKUPINI
Mesečna karta - 100 €
Mesečna karta (2x tedensko) - 75 €
Enkratni obisk - 15 €

INDIVIDUALNI TRENINGI
Enkratni obisk - 50 €
Mesečna karta – po dogovoru

Obiskovalci fitnesa lahko svoje vozilo v hotelski garaži dve uri parkirajo s 50-odstotnim popustom.

Več informacij o treningih je na voljo na recepciji ali prek spodaj navedenega kontakta.

Odpiralni čas
Fitnes: 24 ur na dan, 7 dni v tednu
MFT (multifunkcionalni trening): vsak dan ob 17.00, 18.00 in 19.00

Kontakt
E: hoteluniongym@gmail.com
T: 386 31 236 395 (Marko)