Za telo in dušo

Vse za dobro počutje naših gostov

Wellness storitve, vključno z bazenom, so na voljo v sosednjem sestrskem uHotelu. Poležavanje ob bazenu ali sproščanje v savnah je za hotelske goste brezplačno.

Sense Wellness

Gostom Grand hotela Union so na voljo wellness storitve v centru Sense Wellness, ki je v najvišjem nadstropju uHotela, sestrskega hotela v sosednji stavbi. V wellness centru lahko zaplavate v razkošnem penthouse bazenu ali se sproščate v ležalniku na odprti terasi s čudovitim razgledom na Ljubljano. Za hotelske goste je uporaba brezplačna, proti doplačilu pa so na voljo tudi masažni, sprostitveni in lepotni tretmaji. Za večjo zasebnost je možna tudi rezervacija zasebnega prostora VIP-rezidenca, kjer sta vam na voljo savna in masažna kopel.

Za zagotavljanje maksimalnega udobja vseh obiskovalcev je za uporabo wellness centra (bazena, savn ali masažnih tretmajev) potrebna rezervacija – na recepciji ali prek spodaj navedenega kontakta. Največje dovoljeno število oseb v Wellnessu je 16. Gostje lahko storitve koristijo 2 uri. 

Za zunanje obiskovalce wellnessa je prva ura parkiranja v garaži hotela brezplačna, nadaljnje ure se obračunajo po rednem ceniku. Obiskovalec mora za uveljavitev popusta receptorju predložiti račun.

Odpiralni čas
Med tednom: 9.00-21.00
Vikendi in prazniki: 9.00-21.00

Kontakt
+386 40 377 888
+386 1 308 17 02
sense@sense.si

Gostje Grand hotela Union so lepo vabljeni v fitnes, kjer se bodo razgibali, pozabili na vsakodnevni stres in si nabrali novih moči. Na voljo so tekalne steze, sobna kolesa, proste uteži, kettlebell uteži, blazine itd. Fitnes, ki je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu, je v 1. nadstropju uHotela v sosednji stavbi, gostom pa je na voljo brezplačno.