Nepozaben vtis na vsakem koraku

Enkratno doživetje v središču Ljubljane

Grand hotel Union, ki je bil zgrajen leta 1905 kot poklon secesijski arhitekturi Slovenije, goste navdušuje na vsakem koraku. Eleganten štirizvezdični hotel v središču Ljubljane, le streljaj stran od starega mestnega jedra, je v preteklosti gostil številne znane osebnosti iz sveta politike, filma in glasbe pa tudi člane kraljevskih družin, med drugim celo britansko kraljico. Tudi danes eleganten hotel v stavbi s secesijskimi elementi za bivanje v Ljubljani pogosto izberejo pomembne osebnosti in zvezdniki, ki cenijo mirno in sproščujoče vzdušje hotela z bogato tradicijo.

GRAND HOTEL UNION

Sobe in suite

Comfort Double Room at Grand Hotel Union in Ljubljana

Comfort dvoposteljna soba

Comfort dvoposteljne sobe so po velikosti večje od comfort sob s francosko posteljo, ki so prav tako na voljo v Grand hotelu Union, opremljene pa so z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, prostornim delovnim kotičkom, brezplačnim internetom in televizorjem s kabelskimi programi. Svetle in zračne sobe gostom zagotavljajo popolno udobje. Nekatere sobe v višjih nadstropjih z balkonom ponujajo tudi čudovite razglede proti Alpam ali Ljubljanskemu gradu.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ
Comfort Double Room at Grand Hotel Union in Ljubljana
Deluxe Double Room at Grand Hotel Union in Ljubljana

Deluxe dvoposteljna soba

Kar 34 m2 velike deluxe dvoposteljne sobe gostom ponujajo obilo prostora za počitek po celem dnevu raziskovanja Ljubljane ali poslovnih obveznosti. Elegantne sobe, urejene z mislijo na secesijsko dediščino in stoletno tradicijo Grand hotela Union, so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, pisalno mizo in kotičkom za posedanje – vsem potrebnim za udobno bivanje v Ljubljani.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ
Deluxe Double Room at Grand Hotel Union in Ljubljana
Double Room Castle View at Grand Hotel Union in Ljubljana

Dvoposteljna soba s pogledom na grad

Posebnost teh sob je izjemen pogled na grad, ki stoji na vrhu z gozdom poraščenega grajskega griča. V sobah prevladujejo pomirjujoči pastelni odtenki, interier pa zaznamujejo elegantni elementi v secesijskem slogu, po katerem je Grand hotel Union tako znan. Dvoposteljne sobe s pogledom na grad so opremljene z velikim zakonskim ležiščem, kopalnico s prho in velikim delovnim prostorom.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ
Double Room Castle View at Grand Hotel Union in Ljubljana

GRAND HOTEL UNION

Posebne ponudbe

Silvestrovo

V mesecu decembru se Ljubljana ovije v tisočero lučk in ulice polne ljudi ter stojnic popolnoma oživijo. Praznično vzdušje vrhunec doseže na Silvestrski večer, kjer odštevamo trenutke do novega leta. Pridružite se nam. Preživite Silvestrovo v čarobno obarvani Ljubljani!

Preberite Več

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenke prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25% na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

Preberite Več
Comfort Double Room at Grand Hotel Union in Ljubljana

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Grand hotel Union v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

Preberite Več
/

Ocene gostov

HOTEL IN KONFERENČNI CENTER

KJE SMO

GPS: 46.05344, 14.50695

INSTAGRAM

Spremljajte nas