Nepozaben vtis na vsakem koraku

Enkratno doživetje v središču Ljubljane

Grand hotel Union, ki je bil zgrajen leta 1905 kot poklon secesijski arhitekturi Slovenije, goste navdušuje na vsakem koraku. Eleganten štirizvezdični hotel v središču Ljubljane, le streljaj stran od starega mestnega jedra, je v preteklosti gostil številne znane osebnosti iz sveta politike, filma in glasbe pa tudi člane kraljevskih družin, med drugim celo britansko kraljico. Tudi danes eleganten hotel v stavbi s secesijskimi elementi za bivanje v Ljubljani pogosto izberejo pomembne osebnosti in zvezdniki, ki cenijo mirno in sproščujoče vzdušje hotela z bogato tradicijo.

GRAND HOTEL UNION

Sobe in suite

SUPERIOR COMFORT SOBA

Povsem prenovljene in elegantne Superior Comfort sobe so navdihnjene z originalno secesijsko dediščino Grand hotela Union v Ljubljani. Odlikuje jih parket iz kostanjevega lesa, visoki stropi in edinstveno pohištvo. Povprečna velikost sobe meri 21 m² in gosti lahko v njej počivajo na zakonski postelji, brskajo po spletu z brezplačnim brezžičnim internetom ali pregledujejo mednarodne kanale na Smart TV.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

GRAND DELUXE SOBA

Elegantno prenovljene Grand Deluxe sobe je navdihnila originalna secesijska dediščina hotela. Sobe z visokimi stropi so prostorne, parketna tla so iz kostanjevega lesa in opremljene so z edinstvenim pohištvom. S povprečno velikostjo 31 m² večina teh čudovito opremljenih sob nudi odprt pogled na ljubljansko peš cono v secesijskem slogu. V sobi je velika zakonska postelja ali dve enojni postelji ter prostor za sedenje. Kaj več od tega bi obiskovalec Ljubljane sploh želel?

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

RESIDENCE SUITA Z DVEMA SPALNICAMA

Nova Residence Suita z dvema spalnicama je bila zamišljena kot vaša zasebna rezidenca v središču Ljubljane. Idealna je za potovanja v družbi, družinska potovanja in za daljša bivanja. Na novo prenovljena suita, s poudarkom na secesijski dediščini hotela, nudi prostorno nastanitev v povprečni velikosti 66 m² z dvema spalnicama, ločeno dnevno sobo in jedilnico ter edinstvenim pohištvom. Suita ima veliko zakonsko posteljo ali dve enojni postelji ter dodaten raztegljiv kavč za otroke.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

GRAND CORNER SUITA

Povsem preurejena Grand Corner Suita nudi izpopolnjeno eleganco prvotne secesijske dediščine hotela. Ima prominentno kotno lokacijo, ki ponuja edinstven pogled na Prešernov trg, Tromostovje in Ljubljanski grad. Enosoben apartma v velikosti 81 m² vas vabi, da sprejmete povabilo na popolno dogodivščino v Ljubljani. Ponuja veliko zakonsko posteljo ali dve enojni postelji ter dodatni raztegljiv kavč za otroke, zasebno jedilnico, spalnico z veliko kopalnico in kopalnico za goste.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

GRAND UNION SUITA

Grand Union Suita z nič manj kot 130 m2 je resnično edinstvena in v Ljubljani ne boste našli ničesar podobnega. Avantura se začne v dnevni sobi, ki je vsa narejena po meri ter vas razvaja s secesijsko navdihnjenimi teksturami, žlahtnimi materiali ter originalnim pohištvom in svetili. Dnevna soba in jedilnica segata do balkona s pogledom na secesijsko ljubljansko mestno ulico. V zasebni jedilnici lahko organizirate tudi sestanke, novinarsko konferenco ali zasebno pogostitev. Suita je odlična izbira za diplomatske ali druge pomembne obiske ter vključuje veliko spalnico, dve veliki kopalnici, dve kopalnici za goste in kuhinjo.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

POTOVALNE INFORMACIJE

Varnost in dobro počutje na prvem mestu.

Coronavirus / COVID-19

POMEMBNO OBVESTILO

Skrb za varnost in dobro počutje gostov, zaposlenih in obiskovalcev nam sta na prvem mestu. Z vami želimo deliti aktivnosti in previdnostne ukrepe, ki jih je skupina Union Hotels Collection uvedla z namenom, da bi zagotovila varnost naših gostov, zaposlenih in obiskovalcev v času bivanja pri nas. Vabimo vas, da začutite našo največjo skrb za vaše dobro počutje in zadovoljstvo, ko ste zdoma.

VEČ INFORMACIJ

GRAND HOTEL UNION

Posebne ponudbe

Posebna ponudba za konec tedna

Privoščite si uživanje v Ljubljani ob koncu tedna. Rezervirajte najmanj dve noči za konec tedna in izkoristite našo odlično ponudbo: 20-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno za namestitev z zajtrkom.

Preberite Več

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Grand hotel Union v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži našega hotela.

Preberite Več

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 30 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

Preberite Več
/

Ocene gostov

HOTEL IN KONFERENČNI CENTER

KJE SMO

GPS: 46.05298, 14.50639

Varno po Sloveniji

Obiščite Ljubljano