Nepozaben vtis na vsakem koraku

Enkratno doživetje v središču Ljubljane

Grand hotel Union, ki je bil zgrajen leta 1905 kot poklon secesijski arhitekturi Slovenije, goste navdušuje na vsakem koraku. Eleganten štirizvezdični hotel v središču Ljubljane, le streljaj stran od starega mestnega jedra, je v preteklosti gostil številne znane osebnosti iz sveta politike, filma in glasbe pa tudi člane kraljevskih družin, med drugim celo britansko kraljico. Tudi danes eleganten hotel v stavbi s secesijskimi elementi za bivanje v Ljubljani pogosto izberejo pomembne osebnosti in zvezdniki, ki cenijo mirno in sproščujoče vzdušje hotela z bogato tradicijo.

GRAND HOTEL UNION

Sobe in suite

Comfort dvoposteljna

Soba

Comfort dvoposteljne sobe so po velikosti večje od comfort sob s francosko posteljo, ki so prav tako na voljo v Grand hotelu Union, opremljene pa so z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, prostornim delovnim kotičkom, brezplačnim internetom in televizorjem s kabelskimi programi. Svetle in zračne sobe gostom zagotavljajo popolno udobje. Nekatere sobe v višjih nadstropjih z balkonom ponujajo tudi čudovite razglede proti Alpam ali Ljubljanskemu gradu.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Deluxe dvoposteljna

Soba

Kar 34 m2 velike deluxe dvoposteljne sobe gostom ponujajo obilo prostora za počitek po celem dnevu raziskovanja Ljubljane ali poslovnih obveznosti. Elegantne sobe, urejene z mislijo na secesijsko dediščino in stoletno tradicijo Grand hotela Union, so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, pisalno mizo in kotičkom za posedanje – vsem potrebnim za udobno bivanje v Ljubljani.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Predsedniška

Suita

Tri elegantne predsedniške suite Grand hotela Union v velikosti do 70 m2 ponujajo luksuzno namestitev s čudovitim razgledom na Tromostovje. Prostorne suite obsegajo velik dnevni prostor z dvema naslonjačema in kavčem, dve spalnici in kopalnico s kadjo.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

GRAND HOTEL UNION

Posebne ponudbe

Kulinarični paket

PAKET

Rezervirajte dvodnevno namestitev v Grand hotelu Union in se prepustite uživanju v nepozabnem kulinaričnem doživetju v središču Ljubljane! Prejeli boste dobroimetje v vrednosti 50 €, ki ga lahko koristite v hotelskih gostinskih lokalih. Uživajte v kulinaričnih dobrotah in se podružite z domačini v zgodovinskem, secesijskem ambientu restavracije, kavarne in bara Grand hotela Union.

Preberite Več
/

Ocene gostov

HOTEL IN KONFERENČNI CENTER

KJE SMO

GPS: 46.05308, 14.50683

INSTAGRAM

Spremljajte nas