Večnamenski prostori, ki pustijo nepozaben vtis

Za vse vrste dogodkov

V treh hotelih skupine Union Hotels Collection so na voljo prostori in dodatna ponudba za konference, poslovna srečanja in družabne dogodke, vključno s porokami. Več podrobnosti o ponudbi posameznega hotela najdete spodaj. Vsi hoteli so na izjemni lokaciji v središču Ljubljane, gostom, ki bodo pripotovali z avtomobilom, pa so na voljo tudi parkirna mesta.

Za podrobne informacije o posameznih dvoranah in salonih si poglejte preglednico dvoran. Če bi radi več informacij o katerem od prostorov, izpolnite obrazec za povpraševanje. Če želite prosto dvorano ali salon rezervirati, lahko to storite prek našega spletnega rezervacijskega sistema spodaj.

Grand hotel Union

Maks. kapaciteta: 800 ljudi

V hotelu, ki je s 3000 m² večnamenskih dvoran in salonov največji konferenčni center v Ljubljani, lahko za vas organiziramo dogodke vseh vrst, od gala večerij do poslovnih kosil. V 20 dvoranah in salonih Grand hotel Union letno organizira približno 800 dogodkov. Še posebej impozantna in priljubljena je Unionska dvorana, veličasten primer secesijskega oblikovanja. Včasih je dvorana slovela po plesih, danes pa gosti dogodke z do 800 udeleženci. Zaradi očarljivega interierja je Grand hotel Union tudi idealno prizorišče za poroke, ki vam jih lahko pomaga organizirati hotelski koordinator dogodkov.

uHotel

Maks. kapaciteta: 800 ljudi

uHotel si prireditvene prostore deli z Grand hotelom Union, ki je v sosednji stavbi. Veličastna Unionska dvorana je z več kot 500 m² površine primerna tudi za organizacijo velikih dogodkov, na primer sprejemov z do 800 gostov. Za manjše dogodke, kot so poroke ali zabave, pa so na voljo druge dvorane in saloni, med drugim tudi Steklena ali Bela dvorana. Poroke na prostem so možne na hotelskem vrtu ali v Vrtni dvorani, ki se nahaja poleg vrta. Za udeležence dogodkov v hotelu so na voljo posebne cene sob.

Hotel Lev

Maks. kapaciteta: 400 ljudi

Sodoben hotel v središču Ljubljane je odlično prizorišče za dogodke vseh vrst, pa naj si gre za konference, poroke ali manjša poslovna srečanja. Konferenčna dvorana Karantanija s 367 m² površine sprejme do 400 gostov, po potrebi pa jo je s predelnimi stenami mogoče razdeliti na več delov. Druge popolnoma opremljene večnamenske dvorane so na voljo v sklopu konferenčnih prostorov TehnoLev v sosednji stavbi. Na voljo je tudi pogostitev, ki jo prilagodimo posameznemu dogodku, za poroke pa hotelski poročni koordinator.

Hall Chart

Preglednica dvoran

Oglejte si preglednico različnih dvoran in salonov, ki so na voljo v Union hotelih.

Za ogled vseh podrobnosti, vključno z velikostjo in posebnostmi, tehnično opremo in razpoložljivimi storitvami, kliknite na posamezno dvorano. Union hoteli s svojo imenitno lokacijo v središču mesta prav gotovo ne bodo razočarali.