Storitve

Z veseljem smo vam na voljo

V Central hotelu vemo, kaj si gostje želijo in potrebujejo. V nadaljevanju si preberite več o številnih storitvah, ki jih hotel ponuja svojim gostom za še prijetnejši in bolj nepozaben obisk Ljubljane. 

Prek aplikacij Google Play ali App Store si naložite mobilno aplikacijo Union Hotels Collection, s pomočjo katere boste imeli med bivanjem v hotelu in med raziskovanjem Ljubljane dostop do hotelskih storitev in informacij. 

Aplikacija omogoča ogled rezervacij in informacij o hotelskih storitvah, ekspresno prijavo in odjavo, plačilo sobe, rezervacijo sobe za naslednji obisk Ljubljane in služi kot mobilni ključ za sobo. 
 

Central Hotel ponuja prevoze z ter na letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU). Vožnja v eno smer traja približno 30 minut. Prevoze izvaja naš partner VIP Prevozi. Storitev lahko rezervirate prek našega hotela in izberete možnost, da se stroški prevoza dodajo hotelskemu računu.

Za rezervacijo prevoza preko hotela nam pišite na elektronski naslov oddelka individualnih rezervacij ([email protected]) in nam sporočite sledeče informacije:

 • številka leta,
 • datum prihoda / odhoda
 • čas prihoda / odhoda,
 • število oseb in
 • ime, ki naj bo napisano na tablici, s katero vas bo pričakal voznik.

Za prevoz iz hotela do letališča bo primeren čas odhoda predlagalo naše osebje.

Cene:
Enosmerni prevoz za do 2 osebi: 39 eur
Enosmerni prevoz za do 7 oseb: 70 eur

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Hotelskim gostom je na voljo garaža, ki je poleg hotela. Cena parkiranja je 19 € na vozilo na dan. Rezervacije niso mogoče. 

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki. 
 

V Ljubljani in drugod po Sloveniji je veliko znamenitosti, krajev in programov, ki še dodatno izboljšajo doživetje gostov 
Več informacij o izletih in ogledih, ki so na voljo, najdete na spletnih straneh naših partnerjev. 

KOMPAS Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.

ROUNDABOUT TRAVEL Excursions ponuja individualne izlete in izlete, ki si jih delite z drugimi gosti.

SLOVENIA 4 SEASONS ponuja avanturistične izlete in izlete s poudarkom na naravnih znamenitostih. Na voljo so individualni izleti in izleti, ki si jih delite z drugimi gosti.

Priporočamo vam, da izlete rezervirate s pomočjo našega osebja – pred prihodom se lahko obrnete na naš oddelek individualnih rezervacij ([email protected]), med bivanjem v hotelu pa na recepcijo. Če vas zanima točno določen izlet, povejte ime izleta, datum, ko bi se izleta radi udeležili, in število oseb, za katere potrebujete rezervacijo. Hotelsko osebje bo storitev potrdilo, ko se boste dogovorili o vseh podrobnostih. Če storitev rezervirate prek hotela, se stroški izleta lahko dodajo hotelskemu računu. 
 

Muce in kužki, težki do 10 kg, so v hotelu dobrodošli, prosimo vas le, da nam njihov prihod napoveste. Za bivanje drugih domačih živali prošnjo naslovite na hotel po elektronski pošti ([email protected]). Živali v sobi ne smete puščati brez nadzora, lahko se namreč zgodi, da mora v sobo vstopiti hotelsko osebje. Za živali je treba plačati enkratno doplačilo za čiščenje (na bivanje na sobo), in sicer 30 €. 

Da se boste tako vi kot vaš ljubljenček pri nas dobro počutili, vas prosimo, da upoštevate naslednje: 

 • V notranjosti hotela, zunaj hotelske sobe, je živali treba imeti na povodcu. Zadrževanje v recepciji omejite na čim krajši čas. 
 • V hotelsko restavracijo živalim vstop ni dovoljen. 
 • V sobi je dovoljeno imeti le dve živali hkrati. 
 • Živali ni dovoljeno v sobi puščati samih, saj lahko med vašo odsotnostjo povzročijo škodo. 
 • Za škodo, ki jo na hotelski lastnini povzročijo hišni ljubljenčki, je odgovoren lastnik. 
 • Zaradi varnosti našega osebja vas prosimo, da recepcijo obvestite, kdaj živali ne bo v sobi, da jo lahko očistimo. 
 • Prosimo vas, da čim bolj omejite hrup, ki bi motil druge goste, na primer lajanje ali mijavkanje. 

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki. 
 

Če vam bo zmanjkalo čistih oblačil, je v 7. nadstropju na voljo samopostrežna pralnica (»laundromat«). Medtem ko čakate, si v baru privoščite brezplačen koktajl – plačate samo za pralni komplet, v katerem so vrečka za perilo, pralni prašek in mehčalec. 

Ljubljano si lahko ogledate tudi s skirojem. Cena najema je 9 € na dan za en skiro, za dva pa 15 € na dan. 

Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki.

Sveža pitna voda in kava sta na voljo v 7. nadstropju. V sobi vas čakata bidon za vodo in lonček za kavo, ki si ju lahko napolnite s pijačo. In če ne potrebujete čiščenja sobe, vam v baru [email protected] podarimo pijačo dneva (na osebo) – v zahvalo za okolju prijazno gesto. 

Niste našli potrebnih informacij? Poglejte si še našo stran s pogostimi vprašanji