Namestitev

Trendovski, urbani hotel

Gostje Central hotela lahko za svoje bivanje v središču Ljubljane izbirajo med petimi vrstami namestitve, od comfy dvoposteljnih sob do futurističnih kapsul. Zakaj si ne bi privoščili sobe v najvišjem nadstropju s čudovitim razgledom na grad? Vsem sobam je skupen svetel in zračen ambient ter res udobne postelje, ki zagotavljajo odličen nočni spanec. Vse namestitvene možnosti vključujejo bogat zajtrk, ki ga strežemo v najvišjem nadstropju hotela.

Capsules at Central Hotel in Ljubljana

Spalna

Kapsula

Kapsule v Central hotelu v Ljubljani ponujajo edinstveno spalno izkušnjo. Udobne spalne kapsule so opremljene z vsem potrebnim za sprostitev – televizijo, radijem, sefom, ogledalom, LED-zaslonom, USB-priključkom in ultra hitro internetno povezavo. 

Prostor poleg kapsul je namenjen sproščanju in druženju urbanih popotnikov, tik zraven pa je tudi skupna kopalnica. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 39,00 € NA NOČ
Comfy Double Room at Central Hotel UNION in Ljubljana

Comfy dvoposteljna

Soba

Moderne comfy dvoposteljne sobe v Central hotelu v Ljubljani so opremljene z udobno francosko posteljo, kopalnico z dežno prho, pametnim LCD-televizorjem z mednarodnimi TV-programi, hitrim brezžičnim internetom, mobilno aplikacijo za prijavo v hotel in mobilnim ključem za odklepanje hotelske sobe. Vse sobe so nekadilske in se nahajajo v 1. do 6. nadstropju hotela. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 107,10 € NA NOČ
Roomy Double Room at Central Hotel in Ljubljana

Roomy dvoposteljna

Soba

Moderne roomy dvoposteljne sobe v Central hotelu v Ljubljani so opremljene z zakonsko posteljo, kopalnico z dežno prho, pametnim LCD-televizorjem z mednarodnimi TV-programi, izredno hitrim brezžičnim internetom, mobilno aplikacijo za prijavo v hotel in mobilnim ključem za odklepanje hotelske sobe. Vse sobe so nekadilske in se nahajajo v 7. nadstropju. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 116,10 € NA NOČ
 Spacious Double Room at Central Hotel in Ljubljana

Spacious dvoposteljna

Soba

Svetle in zračne spacious dvoposteljne sobe v Central hotelu v Ljubljani so opremljene z zakonsko posteljo, kopalnico z dežno prho, pametnim LCD-televizorjem z mednarodnimi TV-programi, izredno hitrim internetom in aplikacijo, ki omogoča mobilno prijavo v hotel in služi kot mobilni ključ za odklepanje hotelske sobe. Vse sobe so nekadilske in se nahajajo v vseh sedmih nadstropjih hotela. 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 134,10 € NA NOČ
Castle View Double Room at Central Hotel in Ljubljana

Dvoposteljna soba s pogledom na grad

Soba

Dvoposteljne sobe s pogledom na grad v Central hotelu v Ljubljani se nahajajo v 7. nadstropju in navdušujejo s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad. Za barve v prostornih sobah je poskrbel ljubljanski ulični umetnik Azram1107, ki je zasnoval tapete v stilu grafitov. Sobe so opremljene z zakonsko posteljo, kopalnico z dežno prho, pametnim LCD-televizorjem z mednarodnimi TV-programi, izredno hitrim internetom in aplikacijo, ki omogoča mobilno prijavo in služi kot mobilni ključ za odklepanje hotelske sobe. Vse sobe so nekadilske. 
 

REZERVIRAJTE ZDAJ
od 152,10 € NA NOČ