Posebne ponudbe za goste

Več za vaš denar

Spodaj si lahko ogledate seznam posebnih ponudb za goste. V Central hotelu vemo, kaj je pravi recept za nepozaben oddih v mestu. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim željam glede namestitve v Ljubljani. 

Paket za kosmatinčke

Ali tudi vaš hišni ljubljenček tako rad potuje kot vi? Vzemite vašega prijatelja s seboj in skupaj raziščite Ljubljano ter se namestite v naših super udobnih sobah.

Doživite Ljubljano

Spoznajte Ljubljano, majhno in očarljivo slovensko prestolnico. Doživite njeno slikovitost in gostoljubnost, ter spoznajte v njej zgodovinsko stičišče različnih evropskih kultur, ki so preko stoletij pustile mestu močan pečat; vse to v posebnem paketu, ki vključuje plovbo po Ljubljanici. Paket je primeren tako za male kot za velike popotnike.

Central hotel je ob obisku Ljubljane enkratna izbira, z neprecenljivo lokacijo, le nekaj korakov stran od glavne avtobusne in železniške postaje ter od živahnega mestnega jedra.

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Central Hotel v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži v neposredni bližini hotela.

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in prejmite 20-odstotni popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.