Pogosta vprašanja

Imate kakšno vprašanje?

V nadaljevanju si oglejte izbor vprašanj, ki nam jih pogosto zastavljajo naši gostje. 

Kliknite na povezavo Central hotel, Ljubljana - Slovenija in lokacija hotela se vam bo odprla na strani Google Maps (Google Zemljevidi), kjer bodo prikazana navodila za vožnjo od vaše lokacije do hotela. 

Prijava v hotel je možna od 15.00 na dan prihoda, odjava iz hotela pa do 11.00 na dan odhoda. 

Cena nočitve velja do 11.00 na dan odhoda. Odjava je do 11.00. Če se iz hotela odjavite po 11.00, boste morali plačati dodatek v višini do 50 % cene sobe. Če se odjavite po 18.00, vam bomo zaračunali dodatno nočitev. Če želite podaljšati prvotno rezervacijo, se obrnite na recepcijo, kjer vam bodo potrdili ključ.

Zajtrk strežemo v hotelski zajtrkovalnici v najvišjem nadstropju med 6.30 in 10. uro. 

V skladu s splošnimi pogoji za individualne rezervacije je odpoved rezervacije mogoča do 16.00 (po lokalnem času hotela) dan pred prihodom – v nasprotnem primeru vam eno nočitev zaračunamo, razen če je navedeno drugače. 

Pri tem upoštevajte, da za nekatere ponudbe, pakete in cene (na primer cene brez možnosti vračila denarja) in skupinske rezervacije (več kot 9 sob ali 14 oseb) veljajo druga pravila odpovedi, ki so posebej navedena v rezervacijskem sistemu. 

Turistična taksa trenutno znaša 3,13 € na osebo na dan. Taksa se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. 

Hotel je nekadilski, zato kajenje v sobah in skupnih prostorih ni dovoljeno. 

Prtljago lahko brezplačno shranite v omarice s ključavnico, ki so na voljo v 6. nadstropju. 

Muce in kužki, težki do 10 kg, so v hotelu dobrodošli, prosimo vas le, da nam njihov prihod napoveste. Za bivanje drugih domačih živali prošnjo naslovite na hotel po elektronski pošti (central@uhcollection.si). Živali v sobi ne smete puščati samih, lahko se namreč zgodi, da mora v sobo vstopiti naše osebje. Za živali je treba plačati enkratno doplačilo za čiščenje (na bivanje na sobo), in sicer 30 €. 
Navedene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Hotel bo upošteval cene vseh storitev, ki so bile predhodno dogovorjene in potrjene v pisni obliki. 

Za več informacij si poglejte naš Pravilnik o hišnih ljubljenčkih. 

Slovenija je članica EU in schengenskega območja, uradna slovenska valuta pa je evro (€). Trenutni menjalni tečaj za izbrano valuto si lahko pogledate na pretvorniku valut OANDA

Ste našli odgovor na svoje vprašanje? Če ga niste, si oglejte še stran o naših storitvah