Domiselni dizajn in mobilno podprta hotelska izkušnja

Druženje in zabava

3-zvezdični superior Central hotel v Ljubljani gostom ponuja popolnoma novo izkušnjo hotelskega bivanja, s poudarkom na zabavi in druženju. Hotel, ki je bil pred kratkim popolnoma prenovljen, se nahaja v samem centru Ljubljane in v središče mesta prinaša živahno in sproščeno vzdušje. 
Hotel je pisan na kožo milenijski generaciji – v hotel se lahko prijavite in v sobo vstopate kar s pomočjo hotelske mobilne aplikacije, ki si jo enostavno namestite na svoj pametni telefon prek aplikacij Google Play in App Store. Izredno hiter brezžični internet vam omogoča neovirano gibanje po hotelu in stalen dostop do informacij. 

Potujete sami? Ni problema – v Central hotelu vam ne ponujamo le stika z digitalnim svetom, ampak tudi obilo priložnosti za navezovanje stikov z drugimi gosti. Pri nas se gostje ne zadržujejo v svojih sobah, ampak se družijo v skupnem prostoru v lounge stilu v 7. nadstropju – v baru Rooftop@Central, kjer lahko uživajo v pijači in pogledu na mesto. 

V skladu s hotelskimi smernicami prihodnosti so klasične funkcije recepcije, strežbe in podobnega združene v enoviti ekipi, imenovani Izkustveni tim, ki skrbi za holistično izkušnjo bivanja v hotelu. 

Svetle in zračne hotelske sobe so opremljene minimalistično in sodobno. Posebej za Central hotel je unikaten dizajn tapet v sobah s pogledom na Ljubljanski grad zasnoval ulični umetnik in ilustrator Azram1107. Njegove razgibane ulične stvaritve lahko najdete po vsej Ljubljani, pa tudi na hotelski terasi v najvišjem nadstropju.

V skladu z vedno večjim pomenom spoštljivega odnosa do narave v našem hotelu ni plastičnih steklenic in papirnega poslovanja. V želji, da bi bili čim bolj prijazni do narave, hkrati pa gostom zagotovili nepozabno doživetje, vsak gost prejme eko lonček za kavo in bidon za vodo, ki si ju lahko v 7. nadstropju hotela brezplačno napolni s kavo in vodo. 
 

Mobilna aplikacija Central hotela 

Ena glavnih posebnosti hotela je mobilna aplikacija, ki omogoča prijavo v hotel prek pametnega telefona, služi kot mobilni ključ za odklepanje sobe, omogoča prosto gibanje po hotelu in neposredno komuniciranje z osebjem. 

Mobilno aplikacijo Union Hotels Collection si lahko prenesete prek aplikacij Google Play ali App Store

Aplikacija omogoča tudi ogled rezervacij in informacij o hotelskih storitvah, plačilo sobe, ekspresno odjavo iz hotela in rezervacijo sobe za naslednji obisk Ljubljane. Vse le z nekaj kliki na telefonu! 
 

360 Virtual Tour

360-stopinjski virtualni ogled

RAZIŠČITE NOTRANJOST CENTRAL HOTELA

Ker vemo, da je prvi vtis zelo pomemben, vas vabimo, da si ogledate vsak posamezni kotiček našega hotela in vse, kar hotel ponuja.