Dobrodošli v Central hotelu

Živahen utrip Ljubljane

Dobrodošli v Central hotelu! Popolnoma nov 3-zvezdični superior hotel s svežim, domiselnim in modernim dizajnom ter inovativnim pristopom k hotelskim storitvam bo pika na i vašega obiska Ljubljane. Ne glede na to, ali ste tu na oddihu ali digitalni nomad, je urbani hotel v središču Ljubljane odlična lokacija za bivanje med obiskom glavnega mesta. 

Za ekspresno prijavo in digitalni ključ za odklepanje hotelske sobe si naložite našo aplikacijo. 

Central Hotel

Sobe

Comfy dvoposteljna soba

Moderne comfy dvoposteljne sobe v Central hotelu v Ljubljani so opremljene z udobno francosko posteljo, kopalnico z dežno prho, pametnim LCD-televizorjem z mednarodnimi TV-programi, hitrim brezžičnim internetom, mobilno aplikacijo za prijavo v hotel in mobilnim ključem za odklepanje hotelske sobe. Vse sobe so nekadilske in se nahajajo v 1. do 6. nadstropju hotela.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Spacious dvoposteljna soba

Svetle in zračne spacious dvoposteljne sobe z minimalističnim in modernim interierjem so dovolj prostorne, da v njih res lahko zadihate. Ponujajo vse potrebno in še več: pametni televizor (Smart TV), izredno hiter internet in osvežujočo dežno prho. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Dvoposteljna soba s pogledom na grad

Dvoposteljne sobe v najvišjem nadstropju hotela navdušujejo s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad. Super udobna postelja, sodoben dizajn, dežna prha in izredno hitra internetna povezava bodo poskrbeli, da sploh ne boste več hoteli domov. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Preživite počitnice v Ljubljani

TURISTIČNI BONI

PRIPRAVILI SMO

POSEBNE PAKETE, POLNE PRESENEČENJ.

UNOVČITE TURISTIČNE BONE V LJUBLJANI.

Tudi vi še niste čisto prepričani, kdaj in kje bi izkoristili turistične bone? Za pare, družine in prijatelje smo pripravili nekaj odličnih idej, kako lahko letos oddih preživite v Ljubljani.

Kliknite spodaj za več informacij ali nam pošljite elektronsko sporočilo na info@uhcollection.si.

VEČ INFORMACIJ

POTOVALNE INFORMACIJE

Varnost in dobro počutje na prvem mestu.

Coronavirus / COVID-19

POMEMBNO OBVESTILO

Skrb za varnost in dobro počutje gostov, zaposlenih in obiskovalcev nam sta na prvem mestu. Z vami želimo deliti aktivnosti in previdnostne ukrepe, ki jih je skupina Union Hotels Collection uvedla z namenom, da bi zagotovila varnost naših gostov, zaposlenih in obiskovalcev v času bivanja pri nas. Vabimo vas, da začutite našo največjo skrb za vaše dobro počutje in zadovoljstvo, ko ste zdoma.

VEČ INFORMACIJ

Central hotel

Posebne ponudbe

Shopping v Ljubljani

Unovčite turistični bon na najboljši način. Rezervirajte nočitev v hotelu in prejmite darilne bone Desetak, ki jih lahko unovčite v 5 nakupovalnih središčih po Sloveniji. 

Preberite Več

Paket za kosmatinčke

Ali tudi vaš hišni ljubljenček tako rad potuje kot vi? Vzemite vašega prijatelja s seboj in skupaj raziščite Ljubljano ter se namestite v naših super udobnih sobah.

Preberite Več

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 30 % na najboljšo razpoložljivo ceno. 

Preberite Več
/

Ocene gostov

Central hotel v Ljubljani

Lokacija

GPS: 46.05570, 14.50739