POMEMBNO OBVESTILO

Varnost in dobro počutje na prvem mestu.

Coronavirus / COVID-19

POMEMBNO OBVESTILO

Varnost in dobro počutje vseh gostov in zaposlenih sta na prvem mestu v skupini Union Hotels Collection, zato se skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 prilagajamo trenutnim razmeram z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

VEČ INFORMACIJ

Dobrodošli v Central hotelu

Živahen utrip Ljubljane

Dobrodošli v Central hotelu! Popolnoma nov 3-zvezdični superior hotel s svežim, domiselnim in modernim dizajnom ter inovativnim pristopom k hotelskim storitvam bo pika na i vašega obiska Ljubljane. Ne glede na to, ali ste tu na oddihu ali digitalni nomad, je urbani hotel v središču Ljubljane odlična lokacija za bivanje med obiskom glavnega mesta. 

Za ekspresno prijavo in digitalni ključ za odklepanje hotelske sobe si naložite našo aplikacijo. 

Central Hotel

Sobe

Comfy dvoposteljna soba

Moderne comfy dvoposteljne sobe v Central hotelu v Ljubljani so opremljene z udobno francosko posteljo, kopalnico z dežno prho, pametnim LCD-televizorjem z mednarodnimi TV-programi, hitrim brezžičnim internetom, mobilno aplikacijo za prijavo v hotel in mobilnim ključem za odklepanje hotelske sobe. Vse sobe so nekadilske in se nahajajo v 1. do 6. nadstropju hotela.

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Spacious dvoposteljna soba

Svetle in zračne spacious dvoposteljne sobe z minimalističnim in modernim interierjem so dovolj prostorne, da v njih res lahko zadihate. Ponujajo vse potrebno in še več: pametni televizor (Smart TV), izredno hiter internet in osvežujočo dežno prho. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Dvoposteljna soba s pogledom na grad

Dvoposteljne sobe v najvišjem nadstropju hotela navdušujejo s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad. Super udobna postelja, sodoben dizajn, dežna prha in izredno hitra internetna povezava bodo poskrbeli, da sploh ne boste več hoteli domov. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ

Central hotel

Posebne ponudbe

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Central Hotel v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži v neposredni bližini hotela.

Preberite Več

Ostanite 5 noči in prihranite

Vzemite si čas za ogled slovenske prestolnice. Rezervirajte 5 noči in prihranite 25 % na najboljšo razpoložljivo ceno. Zajtrk je vključen.

Preberite Več
/

Ocene gostov

Central hotel v Ljubljani

Lokacija

GPS: 46.05570, 14.50739

INSTAGRAM

Spremljajte nas